Witam z rana, wczoraj poszłam spać UWAGA o 19.40 byłam taka padnięta po sobocie, że masakra. Na dodatek ćmi mnie ząb, a od tego głowa i zmęczenie jeszcze większe. Dziś już może będzie lepiej.
Ewka to dobrze, że już się skończyła ta 3 dniówka.
Mikusia1 chciałam tylko pomóc jeśli chodzi o Wiki. Nie chciałam Cię urazić niczym. Wiadomo ja nie jestem tam z Wami i do końca nie wiem jak jest. Także pozostaje mi tylko życzyć, aby mała zaczęła się słuchać.
Mam pytanko. Któraś z Was kobitki chodzi z dzieckiem na basen. Nie pamiętam tylko która. My chcemy zacząć się basenować od niedzieli po świętach. Chciałam zapytać ile Milenka powinna być jednorazowo w tej "zimnej" wodzie i czy jak się ogrzeje znów można ją dać? (idziemy na godzinę) i co warto kupić żeby jej tam dobrze było. Nie wiem czy na pływaczki na rączki i na koło nie jest za mała?
A drugie pytanie dotyczy kubka niekapka, bo tak się mówi,by jak najwcześniej do niego przyzwyczajać. Chciałam jej wczoraj kupić jej niekapek w tesco, ale wszystkie są od pół roku? poczekać jeszcze czy widzieliście jakieś wcześniejsze?
Dziadki wczoraj zrobili Milence zamówienie na soczki i słoiczki na w schleckerze za 45 euro ale zapasik będziemy miały:)
Isia mów co tam potrzebujesz do tej stronki? z chęcią pomogę:)