Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 mar 2010, 22:29

tibby pa..

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 mar 2010, 23:39

a mi sie nudzi, spalam dzis dwa razy, jeden po odwiezieniu Julci do przedszkola a drugi jak ja przywiozlam do domciu, ona padnela a mnie trapia bole, panadol slabo pomaga i tak spalam od popoludnia do 19.30 :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: Skurcze mam co chwila juz nawet nie licze przerw miedzy nimi ale te bole chyba nie od skurczy, bo mialam je tez w zelszym tygodniu przez dwa dni i jak w piatek mnie badali w szpitalu to szyjka sie nic nie skrocila wiec nawet jesli bole mnie trapia to nic nie robia. W srode ide do fyzjoterapeuty znow i chyba do konca ciazy bede czesciej chodzila. teraz tylko bede miala ciekawa nocke bo tyle spalam w dzien :ico_noniewiem:

tibby ja mam tak samo, nudzi mi sie :-D a teraz jeszcze tv nie dziala wiec trzeba bardziej kombinowac. Na poczatku ciazy to jeszcze tak mialam ze nawet chcialam za darmo isc hehe, ale jak mnie dopadlo i przez kilka miesiecy prawie nie wstawalam z lozka to mi sie odechcialo :-D tyle co nudno strasznie.
gozdzik :ico_szoking: ja to bym chyba umarla jakbym 4 bite lata miala siedziec w domu :ico_szoking: to nie dla mnie, jeszcze ten roczek najwyzej z dzidzia i do pracy sruuu, strasznie lubie sie spelniac :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-03-23, 06:24 ]
mezowaty ma dzis spotkanie z szefem regionu i oczywiscie zamiast sie przygotowac wczesniej to dopiero dzis zaglada w papiery, wstal o 4 rano i ja wiedzialam ze nie zdarzy, drukarka nie miala wiecej tuszu i kupil wczoraj nowa i tak instalacja sie nie powiodla i nie mogl nic wydrukowac :ico_puknij: a mogl to w pracy zrobic zamiast w domu, albo w domu ale w ciagu zeszkego tygodnia. Do tego biegal po calym domu w poszukiwaniu paska, ani sie nie ogolil ani nic, ach Ci mezczyzni :ico_puknij: W dodatku godzine sie spozni do pracy wiec nie wiem czy zdarzy przygotowac sklep do prezentacji, echhh :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

23 mar 2010, 08:30

gozdzik o kurde! 4 lata w domu :ico_szoking: ? i nie chcesz isc do pracy? przeciez julcia mogla isc do zlobka a teraz do przedszkola- dziecku kontakt z innymi dziecmi jest bardzo potrzebny. Ja bym nie wyrobila- po 1 nudno, brak kontaktu z ludzmi a po 2 kase trzeba tez zarbiac i byc jednak choc troche niezalezna

Alkasbir, ja to humor tez mam kiepski, chyba od tego siedzenia w domu :ico_noniewiem:

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 mar 2010, 09:17

witam,
ja nie oddałabym chyba maleństwa do żłobka, wiadomo czasem sytuacja do tego zmusi, ale jednak pierwsze lata są bardzo ważne i nie chciałabym rezygnować z uczestnictwa w życiu maleństwa.
kurcze pisze tego posta chyba już pół godz - ciągle mnie ktoś odrywa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2010, 09:21

Witajcie :-)
przed ciążą pracowałam w kancelarii komornika strasznie lubiłam swoja prace ale jak zaszłam w ciąże to od samego początku musiałam lezez i byc na L4
po tem zmienił nam sie szef i niestety na moje miejsce musiał sie pojawić ktoś inny jak po macierzyńskim wróciłam nie było dla mnie miejsca i tak zostałam z Jula w domku
po roku zaczęłam szukać pracy ale wszystko daleko trzeba było dojeżdżać a mi zal było dziecka tak zostawić i widywać trzy godzinny dziennie
a na miejscu nic ciekawego nie było
:ico_haha_02: Jula teraz miała isć do przeczkola a ja do pracy a tu :ico_ciezarowka:

więc sie znów odwlecze ale juz sie przyzwyczaiłam na początku było bardzo ciężko płakałam po katach i nie mogłam przeżałować mojej pracy nawet długo śniła mi sie po nocach ze do mnie dzwonią itp ale było minęło :ico_noniewiem:
U Nas pięknie świeci słoneczko dziś idziemy z Julcia do kontroli ale mysle ze juz jest dobrze bo ja nie kaszle i ma dobry humorek :-D
:-D tak więc trochę pospacerujemy

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 mar 2010, 09:33

u mnie też dzisiaj słonecznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2010, 09:35

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i od razu lepiej

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 mar 2010, 09:42

dokładnie :-)

[ Dodano: 2010-03-23, 08:45 ]
ale miałam dzisiaj kiepską noc - zgaga mnie tak męczyła, że kilka razy mnie obudziła. natomiast nad ranem ze snu wyrwał mnie skurcz w obu łydkach.... oj co to była za noc :ico_olaboga:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 mar 2010, 10:13

Witam się\
gozdzik, ja do pracy musze wrócić zaraz po 4 miesiacach i strasznie nad tym ubolewam bo tak sie boje ze dla dzidziusia nie bede najblisza osobą. Ja tak wgłebi duszy chciała bym zostat z dzieckiem w domu jak najdłuzej.

u nas tez piękne słoneczko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2010, 10:22

witam i ja

od rana prasowanie aby wszystko bylo ok w razie czego jak zostawi mnie w szpitalu. o 12 jedziemy po badania a pozniej do szpitala boje sie:(

a co do oddanie dziecka do zlobka tez bym tego nie zrobila, nawet nie chcialabym dac mojej mamie jak by byla taka mozliwosc(ale pracuje). nie ma to jak samemu dziecko wychowac. ja jak urodze dziecko to ide na maciezynski pozniej na 2 miesiace na urlop za zeszly rok i za ten a pozniej na kuroniowke bo wychowawcze mi sie nie nalezy bo mamy za duze dochody

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”