kobietki ale naklikałyście
niby wszystko przeczytałam , ale pomieszało mi się i mam mętlik w głowie
my dziś cały dzień prawie spędziliśmy na dworze
pogoda super i aż milo bylo pochodzic i Lolek zadowolny
pisałyście o wózkach , my nadal wozimy się w gondoli , ale juz lada chwila przeniesiemy się do spacerówki, bo Lolo stopy ma prawie do końca
czekam tylko żeby pogoda zmieniła sie na dobre , bo teraz jeszcze wiatry są , a w gondoli jednak barrdziej jest osłonięty i narazie jeszcze wychodzimy jak Lolek ma spać , ale jak będziemy więcej czasu spędzać na dworze to będzie chciał się porozglądać
zdjęcia ze spacerków wszystkie cudne
matikasia, mnie Lolek nie przeszkadza w lóżku i wcale nie muszę uważać, ale wiadomo każdy inaczej spi
isiawarszawa, to witam w klubie u mnie tak samo z sexem po prostu nie chce mi się bo jestem zmęczona
to normalne , dziecko na pierwszym miejscu a potem cała reszta
zresztą u nas to tak troszkę chłodne stosunki , ale nie przez dziecko tylko tak po prostu may kryzys
co do rozmiarówki to u nas tez juz niektóre ubranka wkładamy na 74 i coraz wicej musze pakować w pudła i tak nie mam czasu zmolestować sie i wystawić na allegro , zawsze kilka groszy będzie na nowe
następny temat który poruszałyście to zęby u dzieciaczków i mamusiek
co do mamusiek to dobrze że coniektóre pozbyły się bolącego problemu
ja narazie mam tylko tego jednego do usunięcia , na szczęście nie boli i mam nadzieję że tak zostanie do czasu kiedy będzie można go usunąc
co tam jeszcze miałam napisac , przede wszystkim zdrówka , bo niektórych dopadają choroby i ci którzy musieli wylądować w szpitalu życzę szybkiego powrotu do domu
dobra musze pogadać z Loleczkiem , bo mnie zaczepia a Ala wisi mi nad głową , bo chce posiedzić na kompie