Większość dnia nie miałam czasu usiąść,a tu 5 stron
mniej więcej doczytałam i wiem co mam odpisać, ale nie pamiętam co której;) wybaczcie
Edulita a ta witamina D to cebion czy vigantol?
Mikusia tak moi rodzice mieszkają w Niemczech już kilka lat.
Dziś przyszły już Milenkowe słoiczki:) rozumiecie wysyłka 2 dni w domu, a zamówione w niedzielę
Milenki nie wożę na siedząco. Tylko na początku ją daję tak na wpółsiedząco. Porozgląda się chwilę i mi usypia.
Isia to się uśmiałam z Twojego snu:)
Mikusia napisała, że nie wiadomo ci Zuzce jest. Była niespokojna, marudna i ciągle płakała. Robią jej badania. Będzie mnie informować na bieżąco to wam napiszę co i jak.
Widzę, że sex temat jest. Ja myślałam że wszystkie już szalejecie, tylko u nas nie tak, a tu proszę większość ma jakieś problemy. Ja chyba jednak najgorzej. My od kiedy jest Milenka w ogóle jeszcze tego nie robiliśmy, a sumując cały czas z końca ciąży, to już od 27 lipca
nie wiem co to będzie. Na początku gadaliśmy jaką antykoncepcję wybrać, bo gin polecił mi zastrzyk, ale ja się boję i tak temat ustał.
T raz tylko wzięło na pieszczoty jakiś miesiąc temu, ale na tym się skończyło, bo nawet gumek nie było w domu.
Nie wiem czy znów ja mam zaczynać ten temat, ale to kurde jakieś dziwne, że chłopy nie nalegają co nie?:)
Z zębami powiem Wam, że jestem potwornie zdołowana. Wciąż coś ćmi, potem głowa, wciąż nowa dziurka. Nie mam już siły ani kasy. W czwartek idę i niech zrobi mi ze 3 na raz. Znów zostawię z 250 zł
Jeśli chodzi o ramki te z glinką, to mnie wkurza, że jest plastik, a nie szybka i tam się nierówno ta fotka mieści. Ale w czym głównie jest problem?
No przyszły moje książki z kdc, ale jedną odsyłam bo jest beznadziejna, a moje lustereczka przylepne na ścianę są porysowane, więc też odsyłam...
Ale fajnie sobie posiedziałyśmy z koleżankami i fajny widok takie 3 bobasy na kocyku miesiąc po miesiącu:)wkleję wam fotkę;)