Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 mar 2010, 09:14

kratka, No sproboj pocwiczyc miesnie kegla, kazda ciezarna w sumie powinna, szczegolnie z tego co czytam jak Cie boli po sprzataniu i zginaniu to napewno by Ci pomoglo, w sumie malo juz czasu z powrotem, ale przynajmniej pomoze Ci w porodzie, no i po z utrzymywaniem siusiu nie wspominajac juz o seksiku. Widze ze masz 6 tygodni z powrotem wiec moze nawet i Ci ulzy w bolach na ta koncoweczke :ico_brawa_01:

ja dzis mialam wspaniala nocke :ico_brawa_01: Julcie przetrzymalam cale popoludnie a o 20.00 juz padla jak kawka i spala dzis do 7.00 :ico_brawa_01: Ja wczoraj wzielam dwa razy tablety i lezalam az do wieczora i pomoglo na te bole menstruacyjne :ico_brawa_01: mezowy wrocil z kursu i sobie obejrzelismy film i tak od 12.00 do 7.00 spalam tylko z jedna pobudka o 3.00 na siusiu i podanie maseczki Julci bo chyba ja chorobsko bierze, ma troche katarku, kaszle i lapczywie lapie powietrze co jakis czas. A dzis czekam na paczke co wczoraj zamowilam :ico_brawa_01: Weszlam na maila sprawdzic czy potwierdzenie zamowienia przyszlo a tam dwa maile i w drugim ze juz wyslali wczoraj, jak sie zamowi przed 12.00 to wysylaja tego samego dnia. Zaraz track and trace sprawdzilam i o 6.40 paczka byla zlokalizowana w pobliskim miescie wiec dzis juz powinni ja dostarczyc :ico_brawa_01: To sie nazywa szybki biznes :ico_brawa_01: Jednak uwielbiam nasza poczte bo na paczke po wyslaniu czeka sie od 1-3 dni wiec szybciutko, ja czesto handluje przez internet i jeszcze nigdy sie nie zawiodlam :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 mar 2010, 09:18

lidzisc, myślę, że jestem w stanie ci wybaczyć :ico_haha_01:

ja to się obudziłam na siku przed 5 i potem już nie mogłam zasnąć i tak o 6 w zasadzie nawet mój M. się obudził i kochany teraz ze mną siedzi i nie narzeka. Za to zrobię mu śniadanko, bo w sklepie już byłam od rana i kobiety się śmiały za ladą, że to już z nerwów pewnie nie dosypiam. A ja zwyczajnie póki co nie mogę więcej spać, bo to tak jakbym się zmuszała...

Mamcia, potem się pochwal co takiego ładnego kupiłaś!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

25 mar 2010, 09:19

kratka, No sproboj pocwiczyc miesnie kegla, kazda ciezarna w sumie powinna, szczegolnie z tego co czytam jak Cie boli po sprzataniu i zginaniu to napewno by Ci pomoglo, w sumie malo juz czasu z powrotem, ale przynajmniej pomoze Ci w porodzie, no i po z utrzymywaniem siusiu nie wspominajac juz o seksiku. Widze ze masz 6 tygodni z powrotem wiec moze nawet i Ci ulzy w bolach na ta koncoweczke
moze sprobuje chociaz wiem ze to tez przez te obciazenia o ktorych pisalam. Ale synem zajmowac sie musze i czasem go dzwignac itp... wiec co zrobic...

[ Dodano: 2010-03-25, 08:20 ]
juz sie sama nigdzie dalej nie wypuszczam bo sie przeciaze i potem spac w nocy z bolu nie moge... dobrze ze mama mi pomaga bo inaczej byloby kiepsko

[ Dodano: 2010-03-25, 08:21 ]
jakich pieluch bedziecie uzywac? ja kupilam do szpitala pampersy "1" (sa lepsze niz "2") ale jak wrocimy do domu to zamierzam wyprobowac biedronkowe dady. Syn uzywa i sa fajne wiec mam nadzieje ze corka uczulenie miec nie bedzie na nie bo sa jednak o wiele tansze

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 mar 2010, 09:28

jakich pieluch bedziecie uzywac? ja kupilam do szpitala pampersy "1"
my mamy też pampki 1. ale tą najmniejszą paczkę i jeszcze mamy większą z pampkami 2. zobaczymy jak będzie w praktyce. a dwójki kupiliśmy, bo były w promocji, więc się skusiliśmy ;-) ale na początek jedyneczki wystarczą. :ico_sorki:

ja to mam dziś takie dziwne bóle brzucha... niby to mi się siku chce, niby to takie jak na okres... jakby się brzuch nie mogł zdecydować :ico_haha_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

25 mar 2010, 09:30

lidzisc, myślę, że jestem w stanie ci wybaczyć :ico_haha_01:
uffffffffffffffffffffffff

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
akich pieluch bedziecie uzywac?
ja tez kupilam pampersa.
Przy Dominisi uzywalam na zmiane happy i pampers zalezy co bylo na promocji.
huggisy komletnie mi nie pasowaly ale teraz ponoc sa lepsze z serii disneya bo szwagierki uzywaja i sa zadowolone.
o biedronkowych tez wiele slyszalam ze dobre i jeszcze w rosmanie ponioc sa niedrogie i fajne BABY DREAM

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

25 mar 2010, 09:30

kratka napisał/a:
jakich pieluch bedziecie uzywac? ja kupilam do szpitala pampersy "1"

my mamy też pampki 1. ale tą najmniejszą paczkę i jeszcze mamy większą z pampkami 2. zobaczymy jak będzie w praktyce. a dwójki kupiliśmy, bo były w promocji, więc się skusiliśmy ale na początek jedyneczki wystarczą.
ja to bardzo polecam dady z biedronki tylko my uzywalismy ich przy synku Tym razem sprobuje od razu i juz :-)

[ Dodano: 2010-03-25, 08:32 ]
ja to mam dziś takie dziwne bóle brzucha... niby to mi się siku chce, niby to takie jak na okres... jakby się brzuch nie mogł zdecydować
no kto wie, moze za kilka dni... :-D
huggisy komletnie mi nie pasowaly
ja lubilam huggiesy "2" i "3", potem jakos zaczely przeciekac i zrezygnowalam. Uwazam ze lepsze dady sa od huggiesow

lidziasc
Wodzu
Wodzu

25 mar 2010, 09:36

tibby, moze sie zaczyna :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2010, 09:56

witam goraca :ico_kawa: :ico_kawa:

tibby, to widze ze nasze dzieciaczki se nie spiesza moze chca zostac kwietnowkami.
mnie tez bolal rano brzuch ale juz przeszlo.

a co do pieluch to zamierzam uzywac papersow.do szpitala kupialam mala paczke 1

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 mar 2010, 09:56

ja tak samo jak lidziasc, zalezy co bylo na promocji bo kupowalam w kartonach po 244-280 sztuk. Zazwyczaj bylo to Libero ( nie wiem czy jest w Polsce ) albo Pampers, ale wolalam Libero. A teraz wzielam co lezalo na polce wiec Pampersiki 1 na poczatek a potem zobaczymy :-D
kratka, wlasnie szczegolnie ze wzgledu na obciazenia jesli wzmocnisz miesnie ktore Ci pomagaja w podtrzymywaniu brzusia. Im bardziej zwiotczale i nie wycwiczone miesnie tym wiekszy i szybszy bol przy obciazeniu. Sproboj poszukac cwiczen na internecie :ico_oczko:
tibby, obiecuje obiecuje :ico_brawa_01: zazwyczaj o 12.00 przyjezdza poczta :ico_brawa_01: juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

25 mar 2010, 10:29

244-280 sztuk
l
łooooooooooooooooooooooooo wielkie paki u nas taka to z 200zl by kosztowala :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”