hejka
już po UP,kolejny podpis mam dopiero w czerwcu Hania nam zrobiła pobudkę po 7 już jemy obiadek,młoda zje i mam nadzieję że pójdzie spać a potem pójdziemy na podwóreczko,na razie tylko spacerek był,no i tak ciepło,że Hania była tylko w bluzce i sweterku no i przyszły adidaski pasuja jak najbardziej i jestem zadowolona,Hania też bo nie chce ich zdjąć
Witajcie dziewczyny...
rano bylo sloneczko, a juz od dobrych kilku godzin leje...
ja wlasnie sortuje ciuchy za male na dziewczynki, te co chce zabrac do Polski co sa brudne to piore...
masakra...
rece pelne roboty...
witam
Hania nam zrobiła dzisiaj pobudkę po 7 ledwo na oczy widziałam,zanim się porządnie dobudziłam to było przed 9 u nas rano było nawet ok bo nie padało,ale teraz to już leje deszcz ale mi pogoda dzisiaj nie przeszkadza mam tyle energii w sobie,że od rana sprzątam ,pokój to chyba dawno nie był tak wysprzątany jeszcze kuchnia,łazienka,korytarz i rozwieszenie prania pewnie mam tyle energii bo jutro już mamusia będzie w domku nie mogę się doczekać aby do niej pojechać Hania śpi już ponad godzinkę,ja i A po obiadku jesteśmy,a ja musiałam zrobić sobie przerwę i zajrzeć choć na chwilkę na forum
Gabi duzo zdróweczka dla Emilki
NowaSejana to poprzebieraj ciuchy i się odezwij do mnie
miłego dnia
[ Dodano: 2010-03-27, 15:40 ] mal gratuluję wygranej w konkursie