u nas też się obchodzi, tylko ja na razie nie mam pomysłu na prezenty, na pewno tylko dla maluchów będą, czyli dla Zośki i mojego 2-miesięcznego bratanka
A święta spędzamy u mojej mamy w tym roku, niestety......, niestety, bo z moją niezbyt sympatyczną bratową ale jakoś przeżyję...
isiawarszawa, no u mnie na pomorzu odkąd pamiętam to na zająca zawsze coś się dostawało oczywiście jak byłam dzieckiem teraz to trochę za stara jestem tylko dziadkom zrobiłam niespodziankę te ramki z glinką ale jeszcze nie zrobiłam isiawarszawa, no to faktycznie bez sensu komuś meblować skoro macie coś już na oku. isiawarszawa, myślisz że bezrękawnik to dobra rzecz na teraz???
edulita, no mam nadzieję że dojdą ramki bo moim zdaniem to świetny prezent od wnuczki lub tak jak u Ciebie od wnuczek Ja niby mam ramki w domu ale jakoś nie mogę się zabrać za ich zrobienie nie wychodzi mi odciśnięcie rączki bo jak odciskam to prawie nic nie widać a nie chce aby Wiktorie to bolało jak mocniej przycisnę.
Jeszcze tydzień i święta ale ten czas szybko leci normalnie szok a niedawno było Boże Narodzenie
Ciekawa jestem co u królika słychać muszę do niej sms-a wysłać
bigottka, mysle że na dziś nie, ale jak była taka pogoda jak w piątek (15-17 stopni plus ostre słońce) to Oliwia miała na sobie body + bluzeczka + grubsza bluza welurkowa ale nam sie bluza pobrudziła (uprałam )ale fajnie było by mieć alternatywę na brudną bluze czyli mysle że body +bluzeczka +cienka bluza i bezrękawnik było by ok. takie moje zdanie, a powiem ci że gdy była w tej grubej bluzie (no zwnowu nie takiej grubej ale grubszej) to miała karczek ciepły, ani chłodny ani spocony wiec chyba bylo jej w sam raz
isiawarszawa, no ja tego dnia to ją zdecydowanie za ciepło ubrałam bo ubrałam kurteczkę i ciepłą bluzkę i niestety była spocona trochę ale jak od lekarza wyszłam to już ciepłej bluzki nie ubierałam. Ja kupiłam raz taki fajny włochaty bezrękawnik na allegro bodajże za 15 zł