waży 275 gram, ma wszystkie paluszki, serduszko podzililo sie juz na 4 komory , ma wszystko na swoim miejscu i wszystko jest oki.
dziewczyny a teraz wam zycze, zdrowych spokojnycg swiat, pelnnych milosci, duzo zdrowia dla was i dla wszych rodzin, no i co najwaznejsze dla dzidziusiow w brzuszkach
trzymajcie sie.
Basiu, ja również zycze spokojnej i radosnej Wielkanocy. No i gratulacje
a mój mąż to mowi wszystkim,ze tzw. forme przestawił na syna
Zatoki bolą ciut mniej, bioparox pomaga (biore mniejsza dawkę), ale nadal jestem otumaniona. Mąż dzis przyjechał wczesniej z pracy i zajmuje się małą, która i tak cały dzien była baaaardzo grzeczna.
Zapomniałam o was,sorki.Mały mi przychorował dwa tygodnie temu byłam w czwartek u lekarza i niby nic nie było,a w tamten poniedziałek mąż poszedł prywatnie z małym do lekarza i przewlekłe zapalenie płuc.Ja za to w ten sam poniedziałek trafiłam do szpitala,wyszłam w tamten czwartek,jakas woda mi wyciekła z krwia,dzidzia zdrowa to niby pękło jakieś naczynko.Mam za nisko kosmówkę i co raz plamię,dostałam leki,nic nie mogę robić ale lerzec nie muszę,mam się modlić by się wszystko podciągnęło bo inaczej lipa-łożysko przodujące
Tweety123 za kolejny tydzien
Bcian na pewno bedzie dobrze , dbaj o siebie, nie nos ciezkich rzeczy nawet tak brzydko powiem"olej swieta" wypoczywaj sobie i relaksuj sie na ile zdolasz
Ja dzisiaj tez na zakupy swiateczne , bigos juz mam zrobiony tylko zapach mnie zabijal i musialam wyniesc na balkon
Maz dzisiaj w doma , fajnie bo ostatnie dni pracowal od 6-23 i prawie nie mialam meza