Dziewczyny, jeszcze święta więc objadajcie się i ja tak osobiście do każdej:
wiolazdrówka dla rodzinki szczególnie synka, powodzenia w pracy i oby się już rodzina wyprowadziła, byś miała święty spokój
aniu udanego wesela i wytrwałości w diecie by kg leciały jak burza, oby mężowi się tam ułożyło za granicą, byście w końcu finansowo odetchnęli, by w rodzinie się poukładało
asiu oby ciąża przebiegała bez zakłóceń, bezproblemowego porodu, byś mimo 2 dzieci znalazła chwilę dla siebie
poccoyo dużżżo kawy, bo ja ja też uwielbiam, spokoju w rodzinie, by dzieci dały ci odpocząć.
Pociechy i dużo radości z naszych dzieci.
Ja wam dziewczyny powiem że moja mama jest jaka jest, ale naprawdę, dzięki niej poukładało się między M i mną, bo już było ciężko i ciężko było nam się dogadać, a teraz....na nowo się znaleźliśmy, także u mnie święta udane, teraz na spacer mykamy
[ Dodano: 2010-04-05, 21:46 ]
Dziewczyny moja mama oglądała jakiś program i mówiła mi bym już Izy nie oliwko wała bo nie będzie potem jej organizm produkował substancji natłuszczających czy coś wiecie na ten temat?
Jutro do pracy, kurcze jak mi dobrze było przez te ostatnie dni i teraz znów muszę wstawać o 5 i być zdała od Izy. Moja mama jutro zostaje sama z nią przez tyle godzin, ciekawe jak sobie dadzą radę? Ja zbieram się spać miłej nocki. Dobranoc