[ Dodano: 2010-04-08, 17:34 ]
Mnie dzis znów zmuliło po południu i zasnełam

ze tak powiem bez reakcji, ale ja sie entuzjazmu nie spodziewalam, bez wielekiej radosci, ale i bez placzui co oni na to
jedna kobieta myslala ze ma zatwardzenie i urodzila doslownie do sedesu
u mnie to bedzie odwrotnie mamusia zapewne rzuci teks "zastanowilas sie ty co wogole robisz?"ze tak powiem bez reakcji, ale ja sie entuzjazmu nie spodziewalam, bez wielekiej radosci, ale i bez placzuzupelnie jakbym im powiedzialo mamo tato kupialm Wam bułki
a nie będziecie mieli kolejnego wnuka lub wnuczkę
ale moi rodzice wylewni w okazywaniu uczuc nie sa.
fotograf zalatwiony garniturek tez sala zalatwioa i tort pozostal tylko kosciol i moja sukienkaejustysia, a jak przygotowania do podwojnie waznego dnia???
jak to??????bo z Wikiem to nawet jak rodzilam to nie wiedzialam bo nic nie czulam
my pewnie uslyszymy to od tesciow, bo dla nich brak wlasnego mieszkania wyklucza mozliwosc bycia rodzicemmamusia zapewne rzuci teks "zastanowilas sie ty co wogole robisz
o ludzie szokjedna kobieta myslala ze ma zatwardzenie i urodzila doslownie do sedesu - dziewczynka byla zdrowa
ale to dla mnie nie zrozumiale czemu tak powie??? nie bedzie sie cieszyla z wnuczka albo wnuczki??u mnie to bedzie odwrotnie mamusia zapewne rzuci teks "zastanowilas sie ty co wogole robisz?"
wiesz ja przerwalam studia, mialam od paxdziernika wrócic a wciazy nie moge bo to kierunek medyczny praca przy radioaktywnych sprzetach, fototerapia i wogole wbrew pozorom ciezkie zajecia , no i teraz pewnie juz nigdy nie wroce, poza tym ona po rozwodzie jest i taka stara panna sie zrobila i nic jej sie nie podobale to dla mnie nie zrozumiale czemu tak powie?
nie no ja juz dawno po slubieco to za wielka okazja jesli moge spytac????czyzbys wychodzila za maz???? :)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość