ejustysia napisał/a:
jedna kobieta myslala ze ma zatwardzenie i urodzila doslownie do sedesu - dziewczynka byla zdrowa[/quote]
zaciekawiłaś mnie tym programem i też postanowiłam go sobie obejrzeć-jutro będzie powtórka
Ja dzisiaj rano ogladałam telewizję i jak się dowiedziałam o tragedii w Smoleńsku to sie strasznie poryczałam. Pokój ich duszom.
Kurcze cos sie ze mną porobiło i na tego typu sytuacje reaguję zbyt emocjonalnie.
A z informacją o ciąży to miałam poczekać do 12 tygodni, no ale sie nie dało. Bo przed mama to nic nie da sie ukryć i spytała mnie wprost czy jestem w ciąży tak więc potwierdziłam, że tak i była z tego powodu bardzo szczęśliwa
A teściów to niestety już nie mam

Teściowa była naprawdę kobieta anioł-mieszkałam z nią pod jednym dachem przez dwa lata. Zmarła w Wigilię-byłam ostatnia osobą którą z nią rozmawiała przed śmiercią.

Myślę, że też bardzo ucieszyła by sie z wieści o maleństwie.
[ Dodano: 2010-04-10, 11:53 ]
ale nospe chyba moge wziac i luteine tak profilaktycznie co, bo nastepna wizyta dopiero 26
Nospa to myślę, ze nie zaszkodzi a odnośnie luteiny to nie mam pojęcia. Zadzwoń może na dyżur ginekologiczny do szpitala to może coś ci poradzą.
[ Dodano: 2010-04-10, 11:56 ]
Takie ukłucia to i ja czuję i tez czasem tak wyżej. Czasem jak mnie zakłuje to aż siadam
Ja równiez odczuwam kłucia ale tylko gdy zbyt gwałtownie wstanę.