trzymany w ręce przeze mnie i tylko "cyckany" wymemlany przez chwilke, ale najśmieszniej było jak zabierałam z buzi. Kawał był bardzo gruby i nie do ugryzienia. Nie dała bym do rączki czegoś czym mogli by się udławić. Za strachliwa jestem!!A to nie strach dać kawałek szynki?
ejustysia, GRATULUJE FASOLECZKI![]()
mój ma ząbki dopiero póltorej miesiaca a radzil sobie z gryzieniem juz dawno - babana to sam wcinal - teraz zreszta ma 2 - czyli zadna rewalacja a je wszytsko , kanapki jablka sam i jeszcze mi sie nigdy nie zadlawil, zwsze mozna dac malusienki kawalek - wiadomo od czeos trzeba zaczac - przciez jak ząbki wyrosna to dzieck nie odrazu bedzie wiedzialo do czego sluzaA to nie strach dać kawałek szynki? jak ząbków nie ma to się może dziecię zadławić.
tez racja - jesli chodzi o bezpieczenstwo dzieckanie ma co eksperymentowac - sama wiesz jak postapic najlepiej :)Za strachliwa jestem!!
no płacze odkąd przychodzi pora karmienia do momentu az wrócę z pracy. Póbowaliśmy go nauczyć 2 miesiące. Słoiczkow mu jeszcze nie wolno. Daję mu sinlac, ale nie chce jeść łyżeczkąKilolek no to rzeczywiście masz problem. A długo on już tak płacze? może na przetrzymanie go jeszcze wziąć? a ze słoiczka też nic nie chce?
no patrz jaki ten świat mały! a teraz mieszkał u mnie w mieściedziewczyny pilot który zginął w katastrofie prezydenckiego samolotu TU 154 Arkadiusz Protasiuk pochodził z Olkusza położonego 20 km od mojej miejscowości. Rodzice poinformowali mnie, że to była rodzina z mojego kuzyna żoną ...
próbowałam tt, lovii, dyduś, nuk, balonik canpola, avent zwykla taka tradycyjna nawet + smoczki lateksowe, kauczukowe... i chyba nic tu nie pomoże zmiana smoka czy butelki...
kilolek, - a jaka masz butelke ? spróbuj moze z tommyy tippym bo to taka butelka symulująca pierś kobieca i smoczek taki cycusiowyswpoją droga to jestem w szoku ze dyrekcja ma takie podejście
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość