no aby sie udalo, ja sie dowiedzialam ze kolezanka z liceum prowadzi domowe przedszkole i od 6 m-cy dzieci przyjmuje i podobno ludzie chwala wiec moze sie usmiechne bo taniej niz niania a tesciowa mnie wpienia nawet na chwile z wielka laska przychodzi, trzymajcie kciuki.
my tez mamy domek, znaczy polowe i duzy ogrod wiec zasze cos, teraz czeka nas sianie i sadzenie pomidorkow juz w domku rosna i pachnaa u nas ciągle ten remont i kasa idzie na materiały na bieżąco.
moja tez polubila TVt na zabawki to zerka na tv
no i czort do wanienki mi narobila na sam koniec szybko ja wyjelam i nie musialam znowu myc tylko gluty plywaly maz w pracy a ona takie numery odwala, teraz kopie w klawiature, jak celuje cwaniara, juz tak ladnie lpie w raczki przeklada z raczki do raczki a jak ja ubieram to glowe podnosi aby zdjac super zawsze szybciej
[ Dodano: 2010-04-13, 19:12 ]
barbapuppasuper zdjecie, ja mam zdjecia ale nie ma plycie bo to dodatkowe 100 zl niech baba w nonono sie pocaluje jakby 165 za 3 to malo bylo sa cudne wiec jak siora mi zeskanuje to wkleje, dzisiaj jej wyslalam moze jutro na maila mi przesle