kratka, super, że jesteście już w domku
 czekamy na szczegóły porodu.
 czekamy na szczegóły porodu.   
 u nas też śliczna pogoda. spacerek zaliczony z psiakiem, lody w McD też

mi sie w sumie ciezko to cwiczylo bo niewiedzialam dokladnie jakie tempo mam trzymac i mi sie slabo robilo szybko - wiec oddychalam niepoprawnie. Teraz jest latwiej cwiczyc
 mi sie w sumie ciezko to cwiczylo bo niewiedzialam dokladnie jakie tempo mam trzymac i mi sie slabo robilo szybko - wiec oddychalam niepoprawnie. Teraz jest latwiej cwiczyc   Ja od wczoraj uzywam muzyczki do cwiczen
 Ja od wczoraj uzywam muzyczki do cwiczen   i dziala jeszcze lepiej super sie rozluzniam, tylko ze musi byc kompletny spokoj wokol inaczej skupic sie nie moge, ale musze sie nauczyc to opanowac bo potem przy porodzie bedzie mnie latwo wyprowadzic z koncentracji
 i dziala jeszcze lepiej super sie rozluzniam, tylko ze musi byc kompletny spokoj wokol inaczej skupic sie nie moge, ale musze sie nauczyc to opanowac bo potem przy porodzie bedzie mnie latwo wyprowadzic z koncentracji   Juz udalo mi sie opanowac te miesnie na ktore napiera przepona i te ktore leza nizej - przy kosci lonowej z dwoch bokow
 Juz udalo mi sie opanowac te miesnie na ktore napiera przepona i te ktore leza nizej - przy kosci lonowej z dwoch bokow   Myslalam ze nigdy tego nie opanuje bo napoczatku wogole ich nie czulam, wiec teraz najgorsze za mna i tylko jeszcze ten szybki oddech musze dopracowac
 Myslalam ze nigdy tego nie opanuje bo napoczatku wogole ich nie czulam, wiec teraz najgorsze za mna i tylko jeszcze ten szybki oddech musze dopracowac  
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość