Hej
Jestem, jestem :) troche zajeta. Zostawilysmy mojego mezula na kilka dni, bo mial zapieprz w pracy przez ten pogrzeb w Krakowie, a my nie chcialysmy siedziec same i pojechalysmy na wies :) Nina przynajmniej wybigala sie z kotkami i pieskami.
Dana,Miszka jak tam czytam to mysle sobie ze Ci faceci to naprawde dupki - mezczyzni sa zadowoleni jak maja posprzatane w domu jak wroca (nawet jak zona tez pracuje), ugotowany obiad, moga wychodzic kiedy chca, nie maja obowiazkow i wtedy malzenstwo jest piekne

przydaloby sie wszystkim wojsko - powaga! Ogladalam film dokumentalny o tym jak wyglada wojsko i nie zdawalam sobie sprawy ze az tak - moze dlatego ja na swojego meza nie moge powiedziec zlego slowa, bo sprzata, pierze, gotuje, jak ja wychodze to wracam i jest obiad, do tego zajmuje sie Nina, czasem mysle ze lepiej niz ja bo non stop sie bawia i smieja (fakt ze wtedy w domu jest wszystko powywalane do gory nogami ;) No i pokazuja na tym filmie, ze jak szczoteczke do zebow maja skierowana w zla strone, jak przejezdzaja reka po kocach na lozkach i zrobi sie delikatna fala to wszystko im wywalaja i od nowa i od nowa, jak szoruja szczoteczkami kible i korytarze, jak wykonczeni nie maja sily dojsc do pokoju ojjj przydaloby sie to kazdemu facetowi!!
Dana a Ty trzymaj sie jakos. Zlej tego swojego malzonka i sprobuj sie cieszyc swoimi corkami i tym ze jestes madra, niezalezna kobieta :) ja Cie podziwiam i wyobrazam sobie jak ciezko pracujesz, nie dosc ze masz swoje klientki to jeszcze dom na utrzymaniu - ja mam pomoc z strony meza i mi ciezko, a Tobie musi byc jeszcze gorzej, dlatego glowa do gory i my jestesmy z Toba :) (btw. za te plytki i podloge tez podziwiam ;) mysle,ze jak tak dalej pojdzie to meczyzni kiedys wygina :) Po co nam oni? Skoro kobiety musza sobie ze wszystkim radzic same?
Dziewczyny zdrowka dla Waszych maluchow! U nas tez jakis katar sie zaczal. Mala wlasnie lezy mi pod krzeslem i krzyczy "tata tata tata". Nauczyla sie mowic Maga i Madzia ;) to tak jezeli chodzi o nowe osiagniecia achh no i Ciocia i Ola :) jak w koncu przegram filmiki z komorki to Wam wszystko zaprezentujemy
BTW: Fajnie by bylo chociaz raz moc sie zamienic z mezczyzna i pokazac co po niektorym jak ciezkie sa nasze obowiazki - Dana jak sobie mysle o tym ze jestes taka niedoceniona to pewnie zlosc gromadzi sie we mnie co najmniej jak w Tobie jak slyszysz od meza ze nic nie robisz. Najgorsze jest to,ze oni pewnie naprawde tak mysla! wRrr