Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 kwie 2010, 11:43

Witam laseczki

uff dzis o godzinke pozniej Eris zrobil mi pobudke :-)
Kurcze tak kaszle, ze az popuszcza kupke, taka rzadsza i juz drugiegi pampersa musze zmieniac, jak pod koniec lutego zachorowal to do tej pory kaszle i nie mu nie przechodzi, bylam u lekarza dal kolejny syrop, ale jakos nie widze poprawy :ico_noniewiem:

Ach chyba dzis znow cieplutko bedzie choc na razie sloneczko schowane, ale jest tak zielono, przepiekna jest wiosna :-)

Kurcze, maly chyba zarazil sie od naszych sasiadow malego grypa rzoladkowa, dzis od rana biegunka, juz wstawilam pranie, bo bodow nie mialam, teraz znow az po same plecy, teraz zasnal, jak dalej bedzie mial ta biegunke to trzeba bedzie jechac do lekarza, ale jak na razie nie wymiotuje, nie chce jesc ani pic tylko przychodzi do mnie, chce na rece i sie poklada na mnie, dziwi mnie to, ze sie zarazil, bo nie chodzimy tam odkad sasiad jest chory :ico_noniewiem:
Jest jak jest,najwazniejsze,ze kocha Natalke nad zycie a ona kocha jego
i tak powinno byc, to jest najwazniejsze, a moze jeszcze cos sie kiedys zmieni :-)

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

19 kwie 2010, 11:51

Witam!
to do tej pory kaszle i nie mu nie przechodzi
Biedny Erisek :ico_olaboga: Natalce bardzo pomogl syrop z cebuli i czosnku,wtedy kiedy sie Was radzilam czyjej podac.Nic jej po tym nie bylo,a kaszel szybko ustapil,od tej pory robie go za kazdym razem jak kaszle i musze przyznac,ze pomaga :ico_sorki:
dzis od rana biegunka, juz wstawilam pranie, bo bodow nie mialam, teraz znow az po same plecy, teraz zasnal, jak dalej bedzie mial ta biegunke to trzeba bedzie jechac do lekarza,
Ojej,wspolczuje,to straszne paskudztwo dla dziecka,Natalke meczyla 2 tygodnie,przy okazji ja ledwo zylam :ico_olaboga:
a moze jeszcze cos sie kiedys zmieni
Ha,ha ,no ja na razie nie odejde,wiec jest nadzieja :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 kwie 2010, 12:33

,Natalke meczyla 2 tygodnie
wez nie zartuj, tak dlugo :ico_szoking:

Eris jak zasnal o 10.30 tak spi jeszcze do tej pory.

Dziewczyny co myslicie o kupieniu takiego normalnego juz lozka dla dziecka, bo sie zastanawiamy nad tym juz od dluzszego czasu

Awatar użytkownika
miszka

19 kwie 2010, 15:15

wez nie zartuj, tak dlugo
Nooobiegunka i wymioty na zmiane,do tego malo nie umarlam,bo zaczela wymiotowac przez sen i sie zakrztusila,dzieki Bogu,ze mnie obudzily dzwieki jakie wydawala :ico_olaboga: Ona to bardzo ciezko przechodzila,ale moj chesniak np.mial wylacznie biegunke i goraczke,zwymiotowal moze z raz i juz po tygodniu mu przeszlo :ico_sorki: A Natalka,jak juz myslalam,ze bedzie ok,bo wstala rano i zero biegunki ani wymiotow caly dzien,wieczorem zaczelo sie od nowa,urwanie glowy z ta grypa bylo :ico_olaboga: Patuniu,nie kazde dziecko przechodzi to tak jak moje,u Eriska moze byc duzo lagodniejszy przebieg :ico_sorki:
Dziewczyny co myslicie o kupieniu takiego normalnego juz lozka dla dziecka
Ja kupuje we wrzesniu,gdyby nie wydatki jakie mnie czekaja do wakacji,to pewnie juz bym kupila :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 kwie 2010, 17:52

Witam kochane

bylismy z Erisiem u lekarze, wstal o 13.30, spal 3 godzinki, dostal goraczki mial 39.2 caly okakany az po same plecy, pojechalismy do lekarza, dostal antybiotyk, bo ma goraczke, dal tez spray do noska, ma mu pomoc lepiej oddychac.
Moj kochany buncolek, znow cos sie do nas przyplatalo :ico_olaboga:
moj chesniak np.mial wylacznie biegunke i goraczke
no wlasnie Eris tylko ma biegunke i goraczke
Ja kupuje we wrzesniu
no ja juz troche polukalam w necie, ale zastanawiam sie nad kupnem lozka i jakiegos regalu na zabawki, Eris ma malutki pokoik, mam nadzieje, ze takie lozko nam sie zmiesci :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-04-19, 20:41 ]
U cos znow pustki....

Eris zasnal przed 20, znow mial temperature, dostal nurofen i mam nadzieje, ze juz w nocy nie bedzie mial goraczki i oby ta biegunka jakos nie zaatakowala go w czasie snu, moj kochany bidulek :ico_placzek:

A ja siedze, czakam na M jak MIlosc i wsuwam czekolade :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 kwie 2010, 23:06

Hej dziewczyny my choróbska ciąg dalszy Kacper prawie nic nie je tyle co na śniadanie i nic więcej dobrze ,żę chociaż pije ,jakby było tego mało dostał chrypy i kataru no masakra mówie wam :ico_olaboga: :ico_olaboga:
dana, Współczuje problemów z mężem ja o swoich pisać nie chcę bo są bardzo podobne do twoich i Miszki, coś po środku :ico_noniewiem: ciągle go kocham ale jak długo jeszcze to jest naprawdę test dla naszego związku :ico_noniewiem:
Pati super zdjęcie Eriska w podpisie ma nadzieję ,że ta grypka szybko przejdzie u nas trwała tydzień Kacper miał biegunkę prawie nie jadł i zwymiotował jakieś dwa razy tylko :ico_sorki: :ico_sorki: Miszka ty to sie miałaś masakra i to jeszcze podczas snu ci zwymiotowała :ico_olaboga:
Wiola jak tam Filipek zdrowy??
Dziewczyny które się nieodzywają meldować się ,żę chociaż żyjecie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Sarenka Agusia Słonko Yoanna a gdzie ty :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2010, 07:01

Dzien dobry

ale jestem niewyspana, noc w miare lagodna do 3, zanim nie podalam Erikowi antybiotyku, bo od razu sie obudzil i pokazywal, ze chce do nas to go wzielam, polezal, potem zaczal sie krecic, plakac, zrobil tylko raz w nocy kupe a tak to spal. Zasnal w koncu, bo go na rece wzielem i juz o 6 wstal, padam na ryja

Oj dziewczyny co sie porobilo, prawie kazda ma jakies problemy z facetami, ja po czesci tez mam, ale nie chce tez o nich pisac, sa tez podobne do Waszych.

Milego dzionka

[ Dodano: 2010-04-20, 07:05 ]
super zdjęcie Eriska w podpisie
dziki kochana :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2010, 13:26

Dzień dobry
Ale noc miałam matko Kacper tak mnie skopał ,że szok :ico_placzek: budził się co godzine i jęczał teraz,śi ale chyba już nie długo bo słysze,żę się wierci :ico_olaboga:
miłego dzionka

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 kwie 2010, 14:14

Hej
Jestem, jestem :) troche zajeta. Zostawilysmy mojego mezula na kilka dni, bo mial zapieprz w pracy przez ten pogrzeb w Krakowie, a my nie chcialysmy siedziec same i pojechalysmy na wies :) Nina przynajmniej wybigala sie z kotkami i pieskami.

Dana,Miszka jak tam czytam to mysle sobie ze Ci faceci to naprawde dupki - mezczyzni sa zadowoleni jak maja posprzatane w domu jak wroca (nawet jak zona tez pracuje), ugotowany obiad, moga wychodzic kiedy chca, nie maja obowiazkow i wtedy malzenstwo jest piekne :/ przydaloby sie wszystkim wojsko - powaga! Ogladalam film dokumentalny o tym jak wyglada wojsko i nie zdawalam sobie sprawy ze az tak - moze dlatego ja na swojego meza nie moge powiedziec zlego slowa, bo sprzata, pierze, gotuje, jak ja wychodze to wracam i jest obiad, do tego zajmuje sie Nina, czasem mysle ze lepiej niz ja bo non stop sie bawia i smieja (fakt ze wtedy w domu jest wszystko powywalane do gory nogami ;) No i pokazuja na tym filmie, ze jak szczoteczke do zebow maja skierowana w zla strone, jak przejezdzaja reka po kocach na lozkach i zrobi sie delikatna fala to wszystko im wywalaja i od nowa i od nowa, jak szoruja szczoteczkami kible i korytarze, jak wykonczeni nie maja sily dojsc do pokoju ojjj przydaloby sie to kazdemu facetowi!!
Dana a Ty trzymaj sie jakos. Zlej tego swojego malzonka i sprobuj sie cieszyc swoimi corkami i tym ze jestes madra, niezalezna kobieta :) ja Cie podziwiam i wyobrazam sobie jak ciezko pracujesz, nie dosc ze masz swoje klientki to jeszcze dom na utrzymaniu - ja mam pomoc z strony meza i mi ciezko, a Tobie musi byc jeszcze gorzej, dlatego glowa do gory i my jestesmy z Toba :) (btw. za te plytki i podloge tez podziwiam ;) mysle,ze jak tak dalej pojdzie to meczyzni kiedys wygina :) Po co nam oni? Skoro kobiety musza sobie ze wszystkim radzic same?
Dziewczyny zdrowka dla Waszych maluchow! U nas tez jakis katar sie zaczal. Mala wlasnie lezy mi pod krzeslem i krzyczy "tata tata tata". Nauczyla sie mowic Maga i Madzia ;) to tak jezeli chodzi o nowe osiagniecia achh no i Ciocia i Ola :) jak w koncu przegram filmiki z komorki to Wam wszystko zaprezentujemy
BTW: Fajnie by bylo chociaz raz moc sie zamienic z mezczyzna i pokazac co po niektorym jak ciezkie sa nasze obowiazki - Dana jak sobie mysle o tym ze jestes taka niedoceniona to pewnie zlosc gromadzi sie we mnie co najmniej jak w Tobie jak slyszysz od meza ze nic nie robisz. Najgorsze jest to,ze oni pewnie naprawde tak mysla! wRrr

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2010, 16:17

Heloo,

nie zagladalam, bo nie mialam jak, Erik caly dzien wcuoraj marudzil, plakal i caly dzien na rekach, co zbije goraczke to znow za jakis czas sie pojawiala, ale dzie juz nie ma, od razu dziecko inne, psoci, sie bawi. Ale biegunka nie ustepuje, juz nie mam bodow dla malego, wszystko poprane i mokre :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Ziomb u nas , nawet snieg dzis padal, raz cieplo raz zimno, i jak tu nie byc chorym.
Moj P. tez chory tylko ja jakos sie trzymam, zarazil sie od Erisia.

yoanna, brawa dla Niny za postepy w mowie :ico_brawa_01:
U nas z mowa niestety ciezko, maly nie chce mowic, powtarzac, ciezko mu jakos idzie, mowi, mama, tata, pa pa, baba i to chyba wszystko, a reszta to po chinsku

Milego dzionka :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”