20 kwie 2010, 10:59
Dziewczyny polecam preparat Multi -Gyn acti gel,sprawdziłam i jest rewelacyjny,tez ostatnio miałam problem z grzybicą,i poleciła mi go pani w aptece,jest bez recepty i bardzo wydajny.
Multi-Gyn Actigel - Zapobiega nieprzyjemnym dolegliwościom ze strony pochwy i leczy je
* zapobiega bakteryjnemu zakażeniu pochwy i leczy je
* redukuje nieprzyjemny zapach i ilość wydzieliny
* ma bezpośrednie działanie łagodzące świąd i podrażnienia
* przynosi bezpośrednią ulgę w przypadku przykrych dolegliwości dotyczących pochwy
* optymalizuje florę bakteryjną pochwy i stan tkanek
* zwalcza drożdże
* jest bezpieczny i naturalny
Jak działa Multi-Gyn Actigel ?
Actigel oparty jest na opatentowanym kompleksie 2QR. Ta naturalna substancja uzyskiwana jest z roślin leczniczych i składa się z długich cząsteczek (polisacharydów) o ładunkach ujemnych. Ma ona unikalną zdolność blokowania przylegania szkodliwych bakterii i w ten sposób skutecznie neutralizuje owe bakterie.
To naturalne działanie blokujące jest całkowicie bezpieczne i nieszkodliwe, ponieważ nie jest oparte na żadnych toksycznych substancjach ani silnie działających substancjach chemicznych. Dlatego też nie posiada ono negatywnych działań ubocznych.
Poza swoim kluczowym działaniem polegającym na blokowaniu szkodliwych drobnoustrojów, Multi-Gyn Actigel wspomaga naturalny system naprawy tkanek i optymalizuje stan błony śluzowej. Bezpośrednio przywraca optymalną kwasowość pochwy (wartość pH).
Następuje stymulacja rozwoju pożytecznych bakterii kwasu mlekowego (lactobacilli) i w ten sposób Multi-Gyn Actigel powoduje tworzenie optymalnej i naturalnej flory, która zapobiega występowaniu nieprzyjemnych objawów.