[quote="basia24"]a moj synek szaleje sobie w brzuszku juz na calego, najwiecej pod wieczor, od 18 do 20 i rano tez sporo
Mój bąbel coś ostatno słabo szaleje. Mam wrazenie ze juz jest gdzies wyżej u mnie w brzuszku bo nie czuje tych kopniakow w dole brzuszka
Dziś sie wybrałam z mamą na zakupy, trochę kilometrowki zrobiłam. Myślałam, że do domu juz nie dojdę. A jeszcze buty na obcasie to już wogóle. Trzeba przejść na adidasy
Widzę, że tu rozwinął się temat imion Co do naszego wyboru to nasz synuś będzie miał imie po dziadku Jasiu. To imię już od dawna miałam zaplanowane-jako w pamięci mego taty bo tak miał na imię. Trochę takie smutne jak dla mnie te skojarzenie ale moj synuś powinnie być dumny z takiego imienia. A jak w przyszłości uda sie dziewczynka to dmy jej na imię Michalina (Michasia)
czesc dziewczyny Tweety123,
wiem co to znaczy dzwigac dziecko w ciazy ty masz o tyle zle ze twoj synek jeszcze sam nie c hodzi, ja moja zuze tez musze czasami wniesc po schodach na 2 pietro i to jeszcze jak placze i macha nogami okropne to jest, mnie brzuszek tez boli o prawiej stronie czasamni mocnej czasami mniej ale to chyba blizna po zabiegu tam gdzies ja dotyka synek. dzis os rano malo aktywny cos jest
moaz ma dzis wolne i jedziemy zaraz na zakupy male.
milego dnia leseczki
trzymam kciuki za wizyte tweety, ja mam za tydzien w srode
Witam, ja też coś dzisiaj przelewanka nie czuje...
sama nie jestem do końca pewna czy to co czułam to były ruchy, trochę się tym stresuję.
Dzisiaj mam wizytę , badania .
Tweety123, i Magdalena_82, trzymam za Was kciuki!!! Na pewno bedzie dobrze
A ja mam tez zmartwienie-chyba mam infekcje grzybicy dość często mi sie zdarza bo mam nadżerkę jak sie dowiedziałam ze jestem w ciazy to też miałam. A na dodatek mam wizytę dopieru 4 maja Zostały mi jeszcze od tamtej pory globułki Nystatyna VP tylko nie wiem czy mogę ich używać. Czytałam w necie ze w drugim trymestrze mozna ale chyba zadzwonie jak co do kumpeli ona jest położną moze sie spyta ktoregos gina