Zostałam zapytana jak sie czuje i to wszystko - po wizycie!

anestezjolog powiedzial ze ten syropek co go tak rozweselil mial na celu wlasnie aby nic nie pamietalDObrze że wszystko wporzątku i tak szybko zapomniał o operacji

Ja w takie rzeczy nie wierzeA Ty na prawdę w ciąży zostaniesz chrzestną... Wiesz te zabobony...ja czekałam aż siostra męża urodzi i dopiero chrzciliśmy Weronikę

Ale to Wiko tak zareagowal akurat na te szczepionke, bo z tego co kojaze wiekszosc dzieci z marcowo-kwietniowych i majowych nie miala zednych objawów - aale namna wizycie mówili ze to normalne i zeby sie nie martwic - podalam nurofen i przeszlole mnie nastraszyłaś
a tak na marginesie od wczoraj wiktor wypil prawie cale 2 syropy nurofenu i paracetamolu

a on do przedszkola nie chodzi?nie może zrozumieć że mnie głowa boli i mam odpoczyw
wiesz co, ale wiktuś tez po którejs szczepionce mi spal caly dzien - nie wiem tylko po którejWeronika nigdy mi tyle czasu nie spała i zaczynam się martwić a razem z tym głowa zaczyna znów boleć...![]()
Weronika waży 8 250 kg

Wiko wazy 13 - ja tez dzwigac nie moge bo ja po cc mam te ciąze podwyższonego ryzyka

wiesz przed wizyta tez mialam podwyzszone, ale pani pielęgniarka mowila ze to zapewne przez to ze prosto z drogi jestem i po schodach wchodzilam - to w jakis sposob męczy i podnosi lekko ciśnienie i jesli w domu wszystko ok to nie ma co sie martwicJa z kolei mam ciutkę przy wysokie cisnienie
stawiam![]()
![]()
za 11 tydzień

nawet sie nie obejrzymy a juz pierwsze ruchy bedziemy czuc dzieciaczków - ja czulam dopiero w 19 tyg, ale moja siostra - strszna chudzinka już w 12 :)