Helen nie martw się jak Kiara spokojna i przybiera to masz mleka tyle ile jej potrzebne, no ale stres rzeczywiście nie pomaga.
Inia- no mam nadzieje, że będziesz miała możliwość się wyprowadzić od teściowej, ja też mam złotą teściową ale mieszkamy tak, że oni mają mieszkanie pod nami, osobne wejścia i w związku z czym widujemy się tylko jak ja tego chcę a plusy mam takie że jak chcemy gdzieś wyjsc wieczorem to ona zawsze przyjdzie do dzieci i nie muszę się martwić, że późno wracamy bo schodzi sobie tylko na dół i do łóżka, kiedyś jak nie mieliśmy dzieci przeszkadzało mi to mieszkanie tutaj a teraz sobie innej opcji nie wyobrażam. No ale moja teściowa się do niczego nie wtrąca, zaraz po narodzinach Tosi miałyśmy krótkie spięcie, M ją ustawił i teraz jest dobrze
shiva- to może Justynka nie ma uczulenia tylko np. niedojrzałość enzymów i stąd ta wysypka, oby tak było bo z tą alergią Adasia jestem przerażona bo jak się dobrze zastanowić mleko jest wszędzie w chlebie, ciastkach, serkach a Tosia głównie żywi się kakaem, serkami makaronem i mięsem plus drożdżówka z serkiem, i jak tu dawać jednemu dziecku a odmawiać drugiemu

oby mu przeszło bo sobie tego nie wyobrażam
Właśnie do mnei dzowniła sekretarka szefa, zebym przyszła pół godzinki później bo mu się spotkanie przedłużyło, nawet lepiej bo u mnie takie korki teraz że spokojnie sobie dojade, muszę wziasć Adasia ze sobą a do Tosi przychodzi niania.
[ Dodano: 2010-04-22, 08:37 ]
Jeny anetka jak ja Ci zazdroszczę ze Ci córcia tak ładnie je, Adasiowi zeszła już wysypka więc dzisiaj sprobuje mu dać marchewki zobaczymy czy go wysypie znowu.