patrze na zdjecie Jasperka w Twoim podpisie - ale On jest do Ciebie podobny

CCooo?? On jest Twoja miniaturowa kopia!!!!serioo?? czemu w takim razie ja nie widze podobienstwa???
cos mam chyba z oczami
ale wierze Wam na slowo
my juz w ogole nie uzywamy smokaa mam pytanie do Was odnosnie smoczkow - czy Wasze dzieciaczki uzywaja jeszcze smokow, a jesli tak, to kiedy?? Czy tylko do spania, czy w ciagu dnia tez??
mozliwe, ze to od smoka... Jagna chyba tez cos pisala o Emi, ze ma krzywe zabkiPytam, bo Su jeszcze do spania potrzebuje, w dzien raczej nie uzywamy... ale mala ma gorne jedynki lekko wystajace i sie zastanawiam czy to od smoka
dziekowacOn jest Twoja miniaturowa kopia!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
no wlasnie, mialam Ci napisac, ze na tym zdjeciu Zuzia jest bardzo do Ciebie podobna, tez to zauwazylam !ja w sumie tez nie widze podobienstwa Su do mnie (bardziej do mojej Mamy), ale ostatnio pare osob powiedzialo, ze Mala jest do mnie pdoobna (szczegolnie na tym zdjeciu, ktore ostatnio wstawialam, jak trzymam ja na rekach).
Kochana, a mozesz mniej wiecej napisac jak sie go pozbywaliscie??my juz w ogole nie uzywamy smoka
tak jak juz pisalam, pierwszy tydzien byl ciezki, ale pozniej juz lajtowo
no wlasnie, deem...mozliwe, ze to od smoka... Jagna chyba tez cos pisala o Emi, ze ma krzywe zabki
też dziekowac w takim razieno wlasnie, mialam Ci napisac, ze na tym zdjeciu Zuzia jest bardzo do Ciebie podobna, tez to zauwazylam !
wiesz co, u nas to bylo tak, ze Jasper tolerowal tylko jednego smoka, no i on sie zepsul - guma pekla.... w sklepie nie bylo juz takich samych i probowalam kupowac inne (bo to byl niezawodny sposob na jego marudzenie, no i na spanie), ale zadnego innego nie chcial... rzucal nimi po calym domu i sie denerwowalKochana, a mozesz mniej wiecej napisac jak sie go pozbywaliscie??
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość