Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2010, 21:30

ja mam taką teorię, że fakt, oni pracują tak...ale z drugiej strony ta praca to dla nich też trochę relaksu, oderwania się od domu, od tej monotonii. i dlatego mój chłop lekko nie ma :-D
No pracują...ale mój akurat ma pracę siedzącą za biurkiem więc żeby nie dostał płaskodupia to może by się kurna ruszył w nocy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Rozumiem jakby facet ciężko fizycznie pracował!
Już ja mu się do d.. dobiorę bo ileż można :ico_zly:
Nie wymagam, żeby za każdym razem wstawał, ale zdarza się że nad ranem nie mam już siły.

Kolorowych snów dziewczyny :)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2010, 21:32

moj niestety jezdzi duzo autem wiec i tak go oszczedzam

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2010, 21:39

Qanchita, rób z nim porządek, bo się wykończysz...
baba dużo może znieść, ale takie siedzenie i guganie nad maluchem na dłuższą metę umęczy jak cholera!

mój siedzi w pracy i trochę jeździ, raczej ma stres tam, ale bez rpzesady
wstaje o 8! do pracy często jedzie po 9, więc bez jaj, nie wykańcza się fizycznie!!!

dobrej nocki
spadam do mycia, bo chciałam wcześniej się położyć, a wyszło mi jak zwykle

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2010, 22:23

hej
Qanchita, namów męża na pomoc bo faktycznie się wykończysz, a lampkę może bezprzewodową, są takie dla dzieci na baterie :ico_oczko:
eve jak tam urządzanie domku? jak ty sobie dajesz radę z tym wszystkim???
karmelka jak tam Filipek? pospał troszkę dzisiaj?
zborra popieram filozofię pracy męża, no i mi jeszcze nigdy nie wyszło to szybsze położenie się spać :ico_oczko:
jagodka24, Maja ładnie przybiera, a jak tam cyce, pomagają coś herbatki i tabletki?
a u nas dalej szpital, Jas lepszy ale Lena się męczy z glutami, no ale mam nadzieję, ze już idzie ku lepszemu. no i mój mąż też w nocy wstaje, ale raz na to pierwsze karmienie bo rano wstaje po 4, kochany jest :ico_sorki:
spokojnej nocki

Awatar użytkownika
Qanchita

23 kwie 2010, 08:53

a lampkę może bezprzewodową, są takie dla dzieci na baterie :ico_oczko:
No właśnie taką mam, tyle że wczoraj baterie wysiadły akurat podczas karmienia.
Jak mąż wrócił z pracy to wsiadłam na niego za to nocne zachowanie i wiecie co...
on nawet nie pamięta tego :ico_zly: Robił to "na śpika". Ale to nie pierwszy raz :ico_zly:
Powiedział, że chętnie mi pomoże ale muszę go budzić... nie wiem czym! Chyba młotkiem :ico_noniewiem:

A dziś chyba na mszę dam :ico_sorki:
Jolka obudziła się tylko raz po 1 i potem dopiero rano o 6 :ico_brawa_01: Tak to możemy działać :-D
Lena się męczy z glutami
Biedulka :ico_olaboga: Ciocia zdrówka życzy :ico_sorki:

A... wiem, że w porównaniu z Waszymi Skarbami to pestka, ale ja jestem dumna bo zważyłam dziś moją Jolkę i waży 4500 :ico_brawa_01: 300g w półtora tygodnia :ico_brawa_01:

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2010, 08:58

Powiedział, że chętnie mi pomoże ale muszę go budzić... nie wiem czym! Chyba młotkiem
zaopatrz się w dobry młotek i działaj :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-04-23, 08:59 ]
A... wiem, że w porównaniu z Waszymi Skarbami to pestka, ale ja jestem dumna bo zważyłam dziś moją Jolkę i waży 4500 300g w półtora tygodnia
mój też szczuplaczek jest,ważył 4600 jak miał 7 tygodni :-)

[ Dodano: 2010-04-23, 09:00 ]
mój ziś robi ciągle kupy :ico_zly: zbankrutujemy na chusteczkach i pielkuchach :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Qanchita

23 kwie 2010, 09:39

mój ziś robi ciągle kupy :ico_zly: zbankrutujemy na chusteczkach i pielkuchach :ico_szoking:
Moja ostatnio robi raz dziennie zazwyczaj, ale na początku też myślałam, że zbankrutuje :ico_oczko:
Może zjadłaś coś popędzającego ?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2010, 10:20

Qanchita, no to ladnie przybiera
ja swoją zważe w poniedziałek znowu
bo musze do przychodni leciec

a moja ostatnio na jedną kupe zużyła 3 pieluchy :-D bo juz ją zaczelismy przebierać a ona dorabiała i dorabiała

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2010, 16:21

Może zjadłaś coś popędzającego
może to od jabłek

Awatar użytkownika
Qanchita

23 kwie 2010, 17:08

może to od jabłek
A właśnie...dziewczyny karmiące, jecie surowe jabłka? Bo mi położna kazała prażyć lub gotować.
W ogóle co jecie z warzyw i owoców?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”