mam to samo, mdlosci od rana do nocy, tylko mnie jest niedobrze z glodu i ciagle jesc dlatego muszeZ młodym to na wieczór mnie brało i tyle a tu calutki czas męczy, jak otwieram lodówkę to
Ja wcześniej na to nie zwracałam uwagi, ale po obejrzeniu waszych zdjeć z poprzednich ciąż przyjżałam mu się baczniej i nawet dokonałam pomiarów Jakież ogromne było moje zdziwienie po zmierzeniu centymetrem, że od poczatku marca przybyło mi 12 cm w pasie. Wczoraj nawet moja siostra zaczęła mi się przygladac i stwierdziła że już brzuszek mi trochę rośnie. Tak więc coś już widać.A ja mam pytanko - CZY BRZUSZKI JUZ MACIE CIĄZOWE????
Monia. GratulujęStawiam za skonczony 10 tydzien
od tabletek strasznie tyję, a poza tym jeśli będę karmiła to nici z hormonalnej antykoncepcji...
mnie z wikiem wcale mdlosci nie meczyly a teraz tak jak wy od rana do nocy - a jak juz mam pusty brzuszek to wogóle mi niedobrze a przelknac to ciezko cosZ młodym to na wieczór mnie brało i tyle a tu calutki czas męczy, jak otwieram lodówkę to
CZY BRZUSZKI JUZ MACIE CIĄZOWE????
Stawiam za skonczony 10 tydzien
Justysia jak Wik???
kurde a może to jakiś zajad tylko z braku witamin (no bo dzidzia ściąga) oby!!! albo może pryszcz jakis akurat koło ustjestem zalamana zrobila mi sie opryszczka w kaciku ust nienawidze tego dziadostwa, i tego sie w ciazy najbardziej obawaialam
A co do jedzenia to Maja tez jest tego przykładem że może taki maluch sam pięknie jeść nawet zupk
pewnie ze tak, ja sie nie przejmuje, ale takie gadanie wkurzahodzeniem tez sie nie przejmój Maja starsza od Wiktorka a też boji sie jeszcze sama chodzić mają na to czas
no trzeba trzeba, ja jutro mm ginka to razem z usg moze wstawieCo do brzuszków to już czas by zacząć fotografować Z maą jakoś wcześnie zaczelam a teraz jakoś sie ociągam..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość