Hej kobietki!
My juz z powrotem ze szpitala. Czy to wody byly to nikt stwierdzic dokladnie nie umial, mialam podpaski zalozone i te co sprawdzali to wachali ogladali itp hehe i mowili ze cieknie cos, moczem nie pachnie, tylko ze cieknie malo i takie przejzyste i ze sluzem bardziej - jak przy czopie. Wiec do domciu wyslali sprawdzac co chwile podpache czy cos wiecej cieknie, i jesli wody bardziej odejda lub skurcze sie pojawia to z powrotem do szpitala. Mam male rozwarcie na troche wiecej jak jeden palec, szyjka zgladzona i krew teraz tez mi leci, ale niewiem czy to nie od badania
Skurcze slabe ktg wykazalo 75-78 przecietnie, co 4-5 minuty. Narazie zadnych boli nie czuje ale tez nie wiem czy od tego ze caly czas sie koncentrowalam na cwiczeniach, bo i ani w ta ani w tamta strone ani razu nie poczulam bolu w plecach co mi zawsze towarzyszyl w samochodzie,
I badz tu teraz madry i pisz wiersze, no wiec czekamy dalej na rozwoj akcji, jak mi nic wiecej nie wycieknie lub skurcze nie stana sie bolesne to mam w domciu czekac.