Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

26 kwie 2010, 20:29

Pati85, powodzenia i trzymam kciuki na pewno bedzie dobrze, Erik to dzielny chłopak :-)

mmarta81, kurcze nie bardzo wiem o czym ty do mnie piszesz :ico_wstydzioch: chodzi ci jakies lekarstwo na chorobe Filipka co miał tego wirusa?
Nie musisz niczego wysyłac, jak moge kupic tutaj to tak zrobie, ale musisz mi to dokładniej napisac :-)

sarenka, no tylko boje sie ze jak tak bede czekac to potem nie uda mi sie tak odrazu zajsc w ciaze :ico_noniewiem: bo wiecie jak to jest dziwnie czasami.

Dzisiaj u nas piekna pogoda, duzo na podworku bylismy a Filipek szalał z siasiadami :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2010, 22:58

wiola85, :ico_olaboga: :ico_puknij: to ciazowe pomieszanie zmyslow cos sie poprzestawilo jak pisalam to mialo byc do Adi :ico_haha_01: :ico_haha_01: nic dziwnego z enie wiedzialas o czym pisze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2010, 22:37

Hej puściutko tu :ico_noniewiem:
Marta to się nadźwigałaś i jak Iga juz śpi w nowym wyrku :ico_oczko:
Marta dzięki za lekarstwo Kacprowi już przeszło szpikowałam go nurofenem i panadolem i ból ustępował ale na krótko,a powiedz dali ci na to lekarstwo bo mi gościu powiedział,żę nie ma i samo musi przejść :ico_zly:
Pati85, super zabawka Kacper bardzo ją lubi :-)
No nic jakoś weny nie mam do pisania wy chyba też skoro pusto :-D
dobranoc

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2010, 22:46

adia26, dali mi tylko to do pryskania w szpitalu jak bylam...czy pomagalo ...moze troche ale ja nie dawalam nurofenu ani nic przeciwbolowego :ico_zly: nie kazali mi :ico_puknij:
Iga nadal nie spi w nowym lozku :ico_zly: no ale co zrobic :ico_noniewiem:
jakas jestem dzis wkurzona i zmeczona :ico_olaboga:
nic s :ico_olaboga: tawia :ico_olaboga: m wieczorny :ico_tort: za 30 dni do konca :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 kwie 2010, 23:14

adia-ja tez tylko paracetamol mialam podawac.Niestety na wirusa nic nie pomoze.Sam przyszedl i sam odejdzie,,wiec mieli racje!!
Marta--pycha torcik:-)ale ci juz malusio dni zostalo.Trzeba to uczcic :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiola85

29 kwie 2010, 21:01

Witam, ale jakos pustawo u nas :ico_placzek:

Marta teraz juz rozumiem :-) spoko nic sie nie stało, ale ja nadal czekam na zdjecie brzusia, ty zdazysz urodzic i szybciej dzieciatko nam pokazesz niz siebie, bardzo bym chciala cie zobaczyc :ico_wstydzioch: :-D

adia26, jeszcze raz zdrowka dla KAcperka, mam nadzieje ze bedzie dobrze :ico_oczko:

No a u nas dzis piekna pogoda, cały dzien na podworku, oby tylko na weeken pogoda sie utrzymała :-)

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

30 kwie 2010, 09:32

Witam kochaniutkie!!
wieczorny :ico_tort: za 30 dni do konca
No i sie poryczalam no bo sie wzruszylam ze tak nie dawno pamietam te ostatnie dni kiedy odliczalysmy jak Igol i nasze maluchy mialy przyjsc na swiat a tu ty kochana odliczasz ostatnie dni do nowego babelka Amy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: jak to zlecialo nasze miski takie duze a nowy szkrabik juz praktycznie z wami CUDOWNIE!!!!!
sarenka, kochana dzieki najdrozsza zawsze pamietasz o mnie to mile Wiesz wiwi jest niesamowita i daje mi tyle radochy jest taka madra a serce mi sie kroi jak ten moj becwal sie ze mna kloci i drze a ona lata za nim z czym kolwiek i daje mu do rak zeby go zajac czyms zeby przestal a to glupie i nie widzi ze dzieciatko probuje go czyms zajac by odciagnac jego uwage od tej chorej klutni A w ogole naprawde jest prze madara ale przy tym wiadome ze laczy sie to z jednym juz pyskuje rzuca sie na glebe jak sie jej nie robi jak ona chce A co do fotek to cos zamieszcze ale naprawde na nic nie mam czasu wiec nie wiem kiedy :ico_olaboga:
Pati85 kochana bedzie dobrze ja mojej adziuli jak byla mala to usowalam tego migdalaka tzn nie ja tylko lekarze :ico_oczko: bo miala przez niego bezdech i inne problemy co powiedziec ci mysle ze maluszki generalnie latwiej to przechodza a czemu tak pisze bo adzia miala 5 bodajze lat i kiepsko to znosila a te maluszki to po paru godzinach biegaly po oddziale i w tym samym dniu juz do domu poszly a moja bidula to na nastepny Wiec mysle ze powinnas byc spokojna a czykolwiek wiem ze latwo sie mowi a w rzeczywistosci to ma sie pietra bo to przeciez jak by nie bylo jest operacja i to niby jak nie ktorzy mowia zabieg a moj lekarz mowil ze to zawsze jest pwazna operacja bo ingerecja duza wiec musisz byc dobrej mysli i tyle bo wiem ze chociaz bedziemy cie pocieszac to i tak bidulko swoje przezyjecie :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: Ale puzniej bedzie wszystko dobrze :ico_oczko:
No my ta zabawke tez kupilysmy bo Wiwi tez ja bardzo lubiala oblegac ja ja gdzies widziala a teraz naprawde lubi sie bawic jeszcze tez jest w IKEI taki jak my go nazywamy rolkacz na kiju z raczka jak dziecko pcha to chipki tak przeskakuja Kupe ma radochy z tego a chalasu duzo wiec czasem mamy dosc jak rano wstanie zlapie go i lata z nim po mieszkaniach ale frajda jest :ico_brawa_01:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40062029 :ico_brawa_01:

My w niedziele z wiwa zatrulysmy sie wedzona ryba masakra dobrze ze zjadlysmy nie za duzo ale biegunke mialysmy okropna :ico_olaboga: dobrze ze ja mialam leki zeby odrazu nam podac wic po za ta biedana tak odparzona pupka przez2 dni to wiwi szybko doszla do siebie ja do dzis mam bol glowy okropnyi jeszcze leciutkie rozwolnienie ale obylo sie bez wizyty u lekarza bo wiwi pila duzo wody cycya i w zasadzie dania ze sloiczka i rosolek jadla wiec nie byla zagrozona odwodnieniem a tteraz nawet zadnej chrosteczki nie ma bo tez jej tak wywalilo jakiesc paskudztwa na policzkach i pupci Njwazniejsze ze jest ok
yoanna
wiesz kochana masz racje sportowa to dobra szkola dlatego bardzo bym chciala zeby miska sie tam dostala no jesli rzeczywiscie tak dobrze wypadla na tych testach sprawnosciowych jak mowila moja szfagierka to mysle ze sie uda :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: wjednak w czerwcu maja byc podobno te wyniki jak zloza dzieci paiery i wtedy jet ta selekcja Daj dobry Boze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jak nie to pojade tam i uwiesze sie na nodze dykowi i bede blagac do skutku :ico_sorki: :ico_sorki: :-D :-D jak nigdy ale co wozniejsze jest moje dziecko niz moj chonor co nie moge sie zblaznic jesli jej by to mialo pomoc :ico_oczko: :-D w koncu to chodzi o przyszlosc mojego dziecka :ico_oczko:
Dobra spylam bo trza na zakupki i na dworek bo puzniej obiad i znow praca
Buzialki dla was i naszych najcudowniejszych dzieciaczkow wlacznie z Amy brzuszkowym jesczcze i znow mi lezka sie zakrecila :ico_placzek:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 kwie 2010, 11:20

Hello,,
U was tez takie piekne lato,,,ja juz jestem spieczona i to tylko na spacerkach,placu zabawach sloneczko mnie tak dopieklo:-)
Marta---Ty juz mozesz lada chwila urodzic.Bardzo bym chciala zobaczyc twoj brzucholek.PEwnie juz sloidny co?Plec potweirdzona?Wstawiaj nam fotoski,,,nie obijaj sie kochana!!!
Dana--pewnie ze o was zawsze pamietam.Ty jestes taka uczuciowa i wrazlwia babeczka.MAmy cos wspolnego :-D
Ciesze sie ze sie juz tak nei dolujesz ty mw szytskim,a bynajmniej tego teraz tak nie odczuwam.PRzyznam ze sie martwilam bo bylas juz u kresu!!!!
Eryczek raczej spokojny,nie kladzei sie na ziemie ale za to nauczyl sie od starszego brata i jak mu cos nie tak pujdzie to robi slodka piastke i stuknie w szafke albo moje kolano(akurat tego OSci nie robi) jak stuka to w rzecz stala hehe.Ale jak sie obraze lub uniose glos to odrazu robi dziubka i obcalowuje mnie:-)

Zycze wszytskim milego dzionka i do sklikania :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2010, 20:10

Helol

u nas znow cos nie tak,jak nie urok to sraczka, przedwczoraj maly od godziny 15 tak zaczal wiszczec, ze nie wiedzialam co sie dzieje, tylko na rekach, okladal sie na mnie, a pozniej dostal goraczki, tak sie wystraszylam, bo tylko lezal i spal i w ogole nie reagowal, lekarz byl ale w sumie nic szczegolnego nie powiedzial.
Eris nie mogl tez kupy zrobic wiec moze od tego dostal goraczki, wlasnie przed chwilka zjadl troche, bo tak to nie chcial w ogole jesc dalam mu czopek i poszlo, tak plakal przy tyl, az mi serce sie krajalo, teraz w ogole inne dziecko, brzuszek miekki i sie bawi i sie smieje.
Powiedzialam, ze koniec z czekolada, w sumie to moja wina, bo za duzo zjadl, a i sam ze stolu wzial jak byli goscie, a ja nie zauwazylam, ale na szczescie jest juz lepiej.

A tak wyglada moj synek po scieciu wlokow
Obrazek

Dzis tez biedny nie mogl zrobic, chodzil w kolko, szukal sobie miejsca, chowal sie ode mnie, dalam mu czopek i jakos bylo lepiej, pozniej dostal znow goraczki, nie mam pojecia skad ona sie bierze, kurcze moze zeby, piatki ida, ale nie wiem.

mmarta, kochana tak niewiele Ci juz zostalo, ale ten czas szybko leci :ico_brawa_01:

Dziewczyny dziekuje za mile komentarze na nk :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2010, 22:20

Cześć dziewczynki :-D
Marta wow już tak nie wiele ci brakuje :ico_brawa_01: doczekać się nie mogę :ico_brawa_01:
dana, kurcze pewnie ta ryba dała się Wiwi w kość nie wiem czy dobrze słyszałam ale tak małym dzieciom to ryby wędzonej i z puszki nie powinno się dawać :ico_noniewiem:
a z tym pokładaniem się na ziemię to niezłe różki wam pokazuję :ico_haha_01: :ico_haha_01:
U was tez takie piekne lato,,,ja juz jestem spieczona i to tylko na spacerkach,placu zabawach sloneczko mnie tak dopieklo:-)
u nas też sloneczko ale o opalaniu raczej nie ma mowy u mnie to samoopalacz :ico_haha_01:
Pati85, śliczny ERisek ja też Kacperkowi obciełam włoski własnoręcznie więc trochę krzywo Piotr się śmieje ,że wygląda jak opat z zakonu :-D

Wczoraj Kacper wybawił się na całego siedzieliśmy na dworze i pokazał swoją chłopięcą naturę chyba zjadł robaka, rozgniótł ślimaka i napił się wody z piachem z piaskownicy :ico_olaboga: :ico_olaboga: ,Piotrek dumny z syna :ico_puknij: :ico_puknij:
miłego wieczoru

Wróć do „Przedszkolaczki”