to fajnie
własnie tak przeszukuje internet i szukam jakigos fajnego miejsca żeby odpocząc tam na majówce,najlepiej żeby to było nad jakimś jeziorekiem i żeby było można powędkowac jakby ktos coś znał fajnego to proszę o wszelkie info
Gabi, wiesz co ja to ze Śląska jestem,ale biorę różne możliwosco pod uwage Gabi, śliczna dziewczynka za zdjęciu w podpisie mój mały w przedszkolu jest i tak pusto w domku
Gabi, ja własnie jestem na etapie poszukiwania pracy,ale jest bardzo ciężko wysłałam dzis jedno CV teraz będe czekac co dalej
zaraz na chwile skikne tylko do przychodni zarejestrowac sie do dentyst
[ Dodano: 2010-04-28, 12:50 ]
jestem spowrotem,ząbek oczyszczony,ma lekarstwo.10 maja dokonczy,a reszta po 10 pażdziernika
ja własnie przyprowadziłam niunie ze złobka..na pocatku był płacz jak chciałam wyjsc ale potem sie zabawiła i sie wymknełam..ale serduszko mnie zabolało..szkoda mi ja tak zostawiac ale jak mus to mus
Marcia77, bravo dla niuni i jej pierwszys dzień w żlobku
co do pracy,to nie chciałabym pracowac w handlu,czekam czy załapałam sie na szkolenie z UP(pracownik administarcyjno-biurowy)
kurde zaczyna sie hard-core z tym zębem boli mnie strasznie przez to lekarstwo,łłłooo matko