Mikusia ale pieczarki mają całkiem inny smak niż grzyby:)
tak wskaźnik BMI pokazuje dobrze, ale nie obejmuje wiszącej skóry na brzuchu:)
tez racja hehe ale jakos chociaz podbuduje ze masz wage dobra askora no coz urodzilysmy dzieci i niekazda z nas ma tak elastyczna skore ze sie wciagnie niestety trzeba sie akceptowac taka jaka sie jesttak wskaźnik BMI pokazuje dobrze, ale nie obejmuje wiszącej skóry na brzuchu:)
Święte słowa!!! Waga... mogę ważyć nawet 60kg jeżeli tylko będę wyglądać przyzwoicie. Żeby się swobodnie czuć na basenie choćby. Narazie nie ma o tym mowy.tak wskaźnik BMI pokazuje dobrze, ale nie obejmuje wiszącej skóry na brzuchu:)
A ja mierzę 157 i waże 46 zaraz zobaczę jak to w BMI wygląda.
brzuch mam taki jak przed ciążą można powiedzieć, tylko troszkę tłuszczyku widać, ale kiedyś miałam samą skórę więc nic złego nie ma.
pochwal sie fotkamiDziś chyba założe bloga z pazurami, taka mała reklama. Robiłam sobie 2 h tipsy. Chciałam odświeżyć pamięć.
no ja wlasnie wiem ze powinien mnie do warzyw troszke zmuszac ale on uwielbia grzyby i mysli ze kazdy tak powinien jescMikusia Aż tak wiele nie tracisz. Grzyby nie mają żadnych witamin ani składników odżywczych jedyny cel ich jedzenia to smak. Więc nie wiem czemu Twój tata Cie zmuszał.
oj Madziu wspolczuje naprawde zdaje sobie sprawe jakie to musi byc dla ciebie ciezkieniestety juz z pracy. Przez kilka dni się nie odzywałam, bo chciałam się nacieszyć Zosieńką, ale na zapas się nie da niestety. Oczywiście pół nocy nie przespałam i całą drogę do pracy przepłakałam. Tęsknię za małą jak nie wiem co
nawet tak nie pisz. Dobrze wiesz, że od tego tu jesteśmy, żeby wspieraćach szkoda gadac niebede smiecic
dziekujęzdjecie w podpisie boskie mialam wczesniej juz pisac
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość