a ja mam dość
takich spacerków więcej nie robię poszłam na spacer i zaszłam do bratowej męża,ona robiła porządki na podwórku i zaproponowała po kilku minutach że wypijemy po piwku,to poszłam wzięłam 2 Warki a potem ona przyniosła szampana i na pół wypiłyśmy
normalnie doszłam do domu,już po kolacji jestem,zaraz łóżko pościelę i mała zje i mam nadzieję,że pójdzie spać no i będę czekała na męża
no i chyba mi Hanię katarek łapie,bo coś mi nosem ciągnie
hej
u mnie pogoda nie lepsza, tylko 7 stopni, słońca to nie widziałam od...kwietnia a mówi się, ze maj najpiękniejszy miesiąc w roku, taaa....chyba nie w tym
Witam z kawką...
Ja mam trochę do ogarnięcia w domku.
Chciałam się pochwalić - nareszcie udało mi sie opanować allegro - tzn szablon do moich aukcji charytatywnych. Wczoraj wystawiłam pierwsze - i jestem z siebie dumna
hej
my sobie pospaliśmy prawie do 9
nocka była ok,choć widać że Hania jest przeziębiona,bo smarka że co chwilę muszę jej nosek wycierać,na dodatek temperaturka podwyższona to dzisiaj chyba nigdzie nie wyjdziemy,chyba że po południu
pranie już robię i jeszcze 1 w kolejce i parę dni spokoju będzie
troszkę posprzątałam to mogę posiedzieć i popisać
a u mnie jest słoneczko może nie jest za gorąco ale najważniejsze,że świeci
Chciałam się pochwalić - nareszcie udało mi sie opanować allegro - tzn szablon do moich aukcji charytatywnych. Wczoraj wystawiłam pierwsze - i jestem z siebie dumna