NICOLA_22, moim zdaniem takie upławy mogą świadczyć o stanie zapalnym, zakażeniu. A brak innych dolegliwości o niczym nie świadczy... Ja kiedyś poszłam na rutynowe badanie i z cytologii wyszło, że mam stan zapalny, a nie miałam żadnych objawów, nawet upławów. Byłam bardzo zaskoczona, że coś się dzieje, na szczęście zapalenie było niewielkie i łatwo się go pozbyłam jedną kuracją. Czasem ciężko trafić w lek. Na Twoim miejscu powiedziałabym o tym lekarzowi, bo możesz się nabawić np. nadżerki.
Samanta, drugie zajęcia w szkole rodzenia równie fajne, jak pierwsze

Mieliśmy kąpiel noworodka, pielęgnację i ubieranie. I powiem szczerze, że wcale to nie takie proste

jak złapać dzieciątko by nie zrobić krzywdy. Ale już jesteśmy obcykani w temacie, a mój Mąż po prostu spisał się na medal!

Dużo lepiej Mu szło niż mnie

No i położna mówiła, że z jej obserwacji wynika, że większość tatusiów lepiej sobie radzi z kąpielą, mają większe ręce i dłonie, no i inaczej podchodzą do tego.
Załatwiliśmy sobie już, że nasza położna-prowadząca będzie do nas i Maluszka przyjeżdżała potem do domu i pomagała nam

Cieszę się, bo jest świetna i bardzo sympatyczna

Za tydzień jeszcze mamy zajmowanie się noworodkiem, a za dwa już karmienie. Dowiedziałam się też więcej szczegółów odnośnie pobytu w szpitalu i tego co trzeba zabrać
Dobrej nocy
[ Dodano: 2010-05-08, 09:19 ]
Witam Kobietki!
Z samego ranka, jakże pięknego stawiam Wam pyszny

i coś na rozgrzewkę

za mój skończony 31 tydzień!!!
Dziś u mnie dzionek pełen wrażeń! Idę na spotkanie klasowe z podstawówki

A po powrocie idziemy z Mężulkiem na imieniny Taty

Znów się objem, mniam
Miłego dzionka!