Super waga Majka jest miesiąc młodsza od Jolki a waży już 400g więcej.my juz zaszczepione mała wazy 5 kilo i jest okazem zdrowia
My chyba w tym tygodniu znów nie będziemy szczepione bo wrzód po szpitalnym szczepieniu jeszcze jest
Kurcze, przecież Tomuś jest całkiem pokaźnym bobaskiem! Moja przybiera bardzo wolno ale lekarka mówiła że jak jest na piersi to ok.jak słabo przybrał to poradzę się lekarki, ale chyba zacznę dokarmiać
Dwa razy wydawało mi się, że ma mało i dokarmiłam ją bebilonem. Wypiła może z 40ml i tyle samo pewnie ulała więc już nie dokarmiam.
U mnie to samo, ale ja wtedy robię podejście ze smoczkiem i jak się uspokoi to od nowa cycek, i tak na kilka razybo widzę, że jak mleko leci szybko, to jest ok, a jak po chwili już wolniej, to on się szarpie , jest nerwowy i się poddaje
W nocy za to pięknie pije
karmelka, fajnie że imprezka się udała i synuś też spokojniutki bo inaczej miałabyś więcej męczarni niż zadowolenia z komunii.
A dzisiejszy zakup pewnie się przyda:) Jolka uwielbia swoją matę zarówno do spania jak i do zabawy z misiami