Leona- ładnie Marcel pospał

A ja sorbie sobie placuszki z płatków owsianych, Tosia robi zupke orzeszkową:) obok a Adśko śpi. Wszystko przy akompaniamencie kolęd Arki Noego bo to Tosi ulubiona płyta i słucha cały rok

oj nawet tak nie pisz, nasze dzieciaczki sa corac bardziej ruchliwe i nie uchronimy ich przed wszystkimJestem złą matką...
no wlasnie pewnie dlatego wczoraj zwrocil mi ta butle, bo po cycu mu sie nie odbilo, tata zajmowal sie synkiem i zamiast przypilnowac zeby mu sie beklo to robil buju bujuu nas też się to zdarza, ale bardzo rzadko. Przeważnie gdy się nie odbije po jedzonku...
ja daje swieze, ze sloiczka tylko to co sama nie zrobie np sliwki czy brzoskwinie bo teraz nie ma swiezych, gruszkre i jablko najlepiej bo lyzeczka mozna poskrobacosobno jablka, ani gruszki
u nas tez brak niby pelno a wszytko z obiadkow ma taki sam smak czy to z kurczakiem czy królikiemna polkach sklepowych to myslalam sobie ze wybor jest taki duzy
ja bym gotowala wiecej i sama wcinalaNie chce mi się gotować pół łyżeczki dziennie manny
ja bym gotowala wiecej i sama wcinala
To bardzo dziwne, u nas bez problemu z gebera i z hippa można dostać.kupilam dzisiaj kilka sloiczkow z owocami, wiecie ze nie ma tutaj osobno jablka, ani gruszki
jablko jest z bananen, albo z gruszka
a osobno z owocow to jest mango, borowka i sliwka
ja czasem wole do leżaczka włożyć i pasami przypiąć. Bo w łóżeczku będzie mi się po chwili darła...Ja już od jakiegoś czasu jak muszę wyjść, np. do toalety, to wkładam Małą do łóżeczka, bo jak tylko wychodzę, to ona jakoś wyjątkowo ruchliwa się robi.
To musiało bombowo wyglądaćmoja dala dzisiaj popis rano nie piszczala tylko wystawila jezyk i rzala jak konale ona jest niezla, no teraz zaczela piszczec bo jej nie daje w klawiature postukac
Zdrówka dla Wiki no i wszystkiego najlepszego za skończone 5 miesięcyMoja Wika obudziła się z katarkiemTo na 100% po wczorajszym spacerze, ubrana była ciepło, ale pizgało jej straszne do budy, no i mamy efekt. Oby szybko jej przesżło
szybko jej przesżło
tutaj tez sa sloiczki hippa ale samego jablka nie ma, patrzylam na ich stronie to bardzo ubogi asortymen majaW Polsce jest samo jabłko z hippa chyba, także dziwne, że u Was nie ma...
dokladnie, pierwszy raz bedziemy obchodzily dzien matkizdałam sobie sprawę że w tym roku będę miała o jedno święto więcej - dzień matki
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość