sylwia no tak z ta plcia róznie bywa - mi doktor w 100% potwierdzil wika w 19 tyg, no ale ja juz wiedzialm, intuicja :) wiec teraaz tez jestemna 100% pewna dziewczynki - no a zdaz sie ze mówią ze chlopiec a sie okzuje przy porodzie ze dziewczynka - sama znam taki przypadek
ania-r ja mysle ze nie ma znaczenia czy chlopiec czy dziewczynka - mój wiko urodzil sie o czasie i byl duży - jesli chodzi o dlugosc no a wagowo 3350 wiec taki wcale nie wielki :) ja mysle ze to nie ma znaczenia - nie martw sie na zapas, może bedziesz miec cesarke - kurcze u was to przekichane - ja mialam cc na zyczenie i mysle ze tak powinno byc, moja siostra tez co teraz rodzila - sila dziecko wyciagali bo nie miala sily urodzic - ale dali rade - a ty masz jeszcze duzo czasu - i sie okaze czy ta dzidzia bedzie taka duża :)
ja sie z kolei martwie - bo ciagle waga na minusie - brzuch plaski sie zrobil , moje jedzenie jest karygodne i w dodtku ja wegetarinka jestem, nie mam czasu na odpoczynek i jedzenie tez, w poniedzialek do gina - zobaczymy o powie
[ Dodano: 2010-05-20, 20:42 ]
oczywiście ze znam pleć - moja intuicja mi podpowiada :) tak jak z synkiem :) a usg mam dopiero w poniedzialek :)ejustysia, czytam, ze piszesz o swoim dzidziulku niunia, czyzbys tez juz znala plec po usg , bo tego nie doczytałam ??
znaczy tym pierwszym? dobrze - wszystko sie pogoilo, tylko mial za male pieluchy i troche mu sie ranki akurat odparzyly ale sytuacja opanowana a operacja nastepna - duzo powazniejsza 6 godzinna za 2 miesiaceI jak synu po zabiegu????