Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2010, 13:43

Marta Gratulację super ale się cieszę no taki prezent :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nawet sobie pomyślałam ,że fajnie by było jakbyś wczoraj urodziła :-D :-D :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Jeszcze raz Gratuluję

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 maja 2010, 14:01

PEwnie miala tez ekspresowy porod.Zazwyczaj drugi jest lzejszy,,bynajmniej u mnie sie to sprawdzilo.
U mnie migusiem sie rozwarcie zrobilo,,nawet ja tego tak nie odczulam,i jak polozna chciala sprawdzic czy moze podac mi znieczulenie w kregoslup ktore sobie juz przed porodem zazyczylam to wlasnie mialam te parte dwa ostatnie skurcze.JAk glowka wychodzila to ubierala szybko rekawice i dzwonila po zaloge hehe....takze drugi porod wspominam bardzo fajnie :-D :-D

MYsle ze MArta szybko wyjdzie i nam zda relacje.......
U nas lezy sie az 5dni ale ja nei narzekalam bo mialam super,,duza pomoc poloznych,przepyszne jedzonko,ktore sobei zamawialam sama,pampersy,ciuszki dla dzieciatka byly w szpitalu do mojej dyspozycji,,,mi sie wrecz wychodzic nie chcialo :-D :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2010, 21:23

Hej dziewczynki Marta pisała przed 16 ,że właśnie wychodzi do domu z Amy :-) podobno malutka od cycka się odkleić nie chce :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2010, 21:25

czesc laski ja dzis na chwile bo zmeczona jestem :) a tu dzieciaki trzeba pokapac
porod w porownaniu do pierwszego BAJKA parte 5 minut w szpitalu bilam 1,5 h i juz mala mialam przy sobie :ico_sorki: zero szwow :ico_sorki: czuje sie dobrze ale zmeczona jednak jestem
mala ok duzo je
jest slodka puchata i pachnie jak mleczko :-D skorka taka mieciutka i puszysta jak kaczszka :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2010, 21:34

Marta ale super,że tak szybko Ci poszło świetnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Amy musi być śliczna ,aż mi Kacprem malutkim zapachniało ,aaaa jak ja tęsknie do tego
Jak tylko będziesz czas miała to dawaj zdjątka maleńkiej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 maja 2010, 09:31

Marta ni moge uwierzyc :D jak szybko, chwile Cie nie bylo i wracasz z dzidziusiem :) jak tylko odpoczniesz wstaw nam szybko fotke!!! :D Nie moge sie doczekac az zobacze Amy :)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 maja 2010, 13:46

Hej dziewczyny co tam u was , u mnie pogoda się popsuła i siedzimy w domu :ico_noniewiem: miałam dziś jechać po telefon nowy bo mój ostatnio szwankuję bateria siada sam się wyłącza i klapka się zacina i tak myśle czy wziąść na abonament zawsze telefon dużo taniej dostane...

Marta jak tam wam pierwsza nocka mineła :-)

[ Dodano: 2010-05-29, 22:07 ]
EEeeee dziewczyny co was tak wymiotło :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Ciekawe jak tam Marta sobie radzi??

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

30 maja 2010, 00:32

cześć Dziewczyny! ale dawno tu nie zaglądałam,i tak mnie coś ... :) wchodzę i od razu takie super wieści!!!
Marta ogromne gratulacje z okazji narodzin córci :ico_dziecko: :ico_dziecko: :ico_dziecko: :ico_dziecko: :ico_dziecko: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

u nas oj dużo się dzieje,mały daje czadu już pokazuje swoje ja! we wtorek lecimy do PL ,jestem trochę przerażona,dwoje dzieci ,bagaże itp.i mój krzyczący Nicuś,masakra :ico_szoking: ale dam radę
dziewczynki pewnie nie dam już rady was poczytać,ale obiecuję poprawę i poczytam jak tylko dam radę,buziolki i serdeczne pozdrowionka :-)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2010, 13:43

Hej dziewczynki wpadam wam życzyć miłej niedzieli
Agusia1982, witaj :-)

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

30 maja 2010, 13:59

Hejo witaj Agusia i zagladaj jak tylko znajdziesz czas :-D

Marta jestem pełna podziwu ze tak szybko i sprawnie urodziłas ciesze sie bardzo. Zycze powodzenia i czekamy na fotki, licze ze tym razem Amy to bedzie cala mamusia :-D

Dziewczynki teraz kolej na kolejna mamusie zeby zaciazyla :-D :-D

adia26, ja juz drugi rok mam na abonament i sobie chwale, cały abonament mam do wykorzystania na rozmowy i smsy, a w razie czego zawsze moge zadzwonic a nie ze mi kasy braklo na karcie.
Telefon tez miałam fajny, ale przyznam ze szczegolnie mi nie zalezało bo itak sie nie znam na tych bajerach wazne zeby dzwonił.
Chociaz chwale sobie kamerke bo czesto Filipka kameruje komorka :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”