Dzień dobry
Dla wszystkich dzieciątek wielki buziak z okazji ich święta :ico_buziaczki_big:... dla Was również mamuśki, w końcu każdy jest czyimś dzieckiem
A ja właśnie robię torcik z okazji dzisiejszego święta i zapraszam bratanice dziś na ciacho i herbatkę
Wczoraj się nie odzywałam bo miałam zwariowany dzień. Chudzielec mój mały zamiast jeść to się prężyła przy cycku i wyszło na to że jak zjadła rano o 8 to później dopiero o 13:30 ale chyba tylko dlatego że spać jej się chciało i chwyciła cycka i zasnęła. Potem skręciłam jej łóżeczko bo kołyska zrobiła się troszkę już mała i zamiast zasnąć o 20 męczyła się do 22:30
No ale odpłaciła się przynajmniej piękną nocką bo tylko raz się obudziła na jedzonko po 3. O 6:30 już była wyspana niby więc wzięłam ją do łóżka, dostała cyca i spała do 8:30
karmelka, współczuje z tymi egzaminami. Sama pewnie nie dałabym rady bo teraz ani czasu człowiek nie ma na naukę ani ochoty
Podziwiam Kochana i trzymam kciuki !
wisnia3006, żeby to nie było nic groźnego i szybciutko puściło naszą Zuzie
[ Dodano: 2010-06-01, 11:03 ]
A... i jeszcze co do tych wczorajszych akcji z prężeniem się przy cycku, to później zaczęła robić kupki. Widocznie ją brzuszek bolał bo zrobiła chyba ze trzy. Najpierw wodniste a potem sam śluz.
A wszystko pewnie przez to że w niedziele na festynie mąż kupił mi kawę i zapomniał się i dolał mi mleka

A ja głupia wypiłam
[ Dodano: 2010-06-01, 12:29 ]
No to bomba kaloryczna z okazji Dnia Dziecka