anusiek - moja wreszcie zalapala butelke,ktos pisal,ze mleko Bebiko jest dobre ( ja Andrzejkowi kupowalam Bebilon) i dalam jej jak byla glodna po tym dlugim snie w ciagu dnia,najpierw ie chciala ale wreszcie sie przemogla i pije.Daje jej teraz raz dziennie,zeby moje piersi po nocnym cycowaniu odpoczely.No i zeby sie przyzwyczaila do tego mleczka,bo 30 czerwca ide do kina, chodzby nie wiem co...
leona - pozazdroscilam ci tego Marcelka i wczoraj nakarmilam Zuzke i nie trzymalam jej na sile przy cycusiu,tylko jak zjadla,to odlozylam do lozeczka i zasnela,pokrecila sie,pokopala nozkami,pogadala do miskow i zasnela
inia - zgapilam pomysl od ciebie i patrz co wygralam na aukcji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1054278254
Nie czytam,Zuzce wystarcza trajkoczacy Andrzejek,a tym glutenem to mnie zabilas...o co chodzi??
anetka - to wesolo masz z dzieciaczkami,moje tez jak maz na nocce to jakos hurtowo sie budza
mikusia - moja tez kazdy kes wzrokiem odpowiada,ale jak jej cos daje,to pluje
leona - u nas rano po wstaniu jest sztuczne mleczko,potem w ciagu dnia 4 razy cycus

I na dobranoc cycus
I jak sie uda,to raz w ciagu dnia wciskam w nia herbatke - 60 ml.
ciekawe ktora z nas bedzie bardziej plakac
- bedzie dobrze
Strasznie duszno dziś u nas,
- u nas deszcze i zimno.
My bylismy dzis na poczcie i moj synek narazil mnie na koszty,normalnie wpadl jak dlugi do wielkiej kaluzy.Nie wiem jak to sie stalo,cale szczescie,ze to bylo obok sklepu z ciuchami dla dzieci - musialam mu kupic majtki,rajstopy,spodenki,podkoszulke i bluzke

Bagatela ...100 zl... dobrze,ze dostal wczoraj na dzien dziecka,bo tak,nie mialabym kasy,zeby mu kupic.
Pocieszajacy jest fakt,ze okazalo sie,ze pani ze sklepu tez ma syna w wieku Andrzejka ( byl u niej w sklepie i sie zakolegowali) i beda chodzic do tego samego przedszkola,wiec Andrzejek ma nowego kolege + ubranko do przedszkola

,a ja nowa kolezanke
[ Dodano: 2010-06-02, 19:51 ]
jade jutro do siostry,wroce we wtorek