no czasami szef wkurzający jak każdy, ale pod tym względem, że mam Zuzię w pracy to super:) praca strasznie nudna, wczoraj np miałam przez cały dzień 5 klientów... czasem więcej, czasem mniej, jakbym nie miała neta to bym zbzikowała :DAsiaczek fotosik jest naprawdę łatwy.
Super ten Twój szef. Łatwa taka praca co nie? może trochę nudno, ale masz neta i Zuzię czasem w pracy to pewnie jest ciekawie;)
Super, dziękuję :)asiaczek, już gotowe jesteś na pierwszej stronie wpisana więc jesteś już jedną z nas![]()
ale fajnie:) też bym chciała przekłuć Zuzi uszka, ale Łukasz mówi, że jestem szalona i nie chce się zgodzić:/matikasia, a ja wczoraj mojej gwiazdeczce przekułam uszy było trochę płaczu ale dzisiaj już jest wszystko ok, mam nadzieję że szybko się zagojąSuper wygląda jestem ciekawa czy mój P. zauważy bo jutro ma nockę więc trochę się z nią pobawi bo dzisiaj to miał na rano do pracy a mała jeszcze spała.
Zuzanka standardowo kupki na nocnik robi już od dawna:) w pieluszkę baaaardzo rzadko jej się zdarzy :) a siku też często złapiemy na nocnik:)
asiaczek, super niunia wygląda a na tym nocniku tylko siedzi czy kupkę robi??? Bo moją jak przypilnuję to zrobi na nocniczek
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości