gozdzik, sliczne masz dzieciaczki a jaka Julcia juz duza.
noc jak zwykle nieprzespana. Zuzia zasnela o 2. kurde jak goroaco w tym domu M dzis ma jechac do obi po siatki bo wczoraj juz mnie komary pogryzly jak okna byly otwarte
u nas na szczescie bez komarow sie narazie obywa, ale muchy walcze z nimi dzien w dzien, i tez A. niemoge wyprosic o siatki na okna gozdzik, jaka Julcia juz duza i jakie ma dlugie wloski Bartus super od razu widac ze chlopczyk tak sliczniusio w niebieskim
Julke dzis do przedszkola wyslalam narazie nie dzwonili mam nadzieje ze jej ta nowa medycyna troche pomoze, choc wczoraj tylko wieczorne dwie godzinnki byly bezobjawowe
[ Dodano: 2010-06-10, 10:54 ] kratka no wlasnie ten steryd wziewny jej podajemy - ten akurat uzywamy codziennie rano i wieczorem bardziej profilaktycznie, choc slabo pomaga. Ale niechcemy juz brac sie za sterydy w tabletkach bo tam ponoc duzo ryzyko skutkow ubocznych gozdzik echhh naprawde od tej Julci astmy depresji mozna dostac bo co rusz kaszle i sie dusi wogole jak nam tlumaczyli jak astme sie czuje no to jakby sie zdyszanym powietrze ciagnelo przez rurke kaczorek ja w domciu mam kolo 19-20 stopni, chyba ze zimno jest na dworzu to i 18 sie zrobi, Lilci zakladam na noc body z krotkim i wtedy przykrywam kolderke lub kocyk ale tylko na nozki inaczej sie poci. Probowalam tez spioszki i wtedy bez kolderki i bez kocyka ale sie pocila
nie wytrzymam musze sie wygadac. wiecie co mi zrobili?
bylam ubiezpieczona w pracy i zanioslam wniosek o urodzenie dziecka zeby mi wyplacili miala to byc kwota1350 i czekam juz prawie miesiac i zadz do firmy ubezpieczeniowej a ta powiedziala ze moje ubezpieczenie wygaslo 1 stycznia. no to rano zadzwonilam do kadr do pracy a ta mi mowi ze nie wie jak to sie stalo ze nikt mnie nie poinformowal i zgonila na mojego kierownika tak sie na nia wydarlam ze szok kazal jej oddac ze swojego portfela powiedziala ze zastanowi sie co z tym zrobic i ma zadz ale ja tego nie popuszcze. moj kierownik jest od 14 w pracy i chyba sie przejde.
witam,
zaglądam codziennie, ale nie zawsze mam jeszcze czas na pisanie. wisniarozumiem Cię, ja nadal czekam na wypłatę macierzyńskiego przez ZUS. ponieważ prowadzę działalność - jeszcze nawet decyzji nie dostałam - dzwoniłam ju kilka razy, ale mam czekać na decyzję - to już się 3 miesiąc zaczął. ale ciągle musze płacić zdrowotne. bardzo jestem zła z tego powodu.
tak mnie bardzo boli łopatka - aż tak szczypie momentami...
ok. idę spać
pa
kratka, hmm o kurcze, w sumie nie znam tego leku, ale widze ze nalezy do grupy glikokortykosteroidy tak jak ta nowa mieszanka co Julcia dostala - Seretide ( flutikazon + salmetrol ) to samo budezonid, czy to oznacza ze te leki naleza do grupy sterydow wziewnych?? tak jak cyklezonid? u nad tez cyklezonid nie podaja dzieciom ponizej 12 roku zycia, wiec pewnie nie ma mozliwosci leczenia tym lekiem ale czytam tez o skutkach ubocznych ktore sa w sumie mniejsze niz przy braniu steroidow doustnych ale wciaz wystepuja echh nienawidze tych wszystkich lekow wisnia3006, bosze ale historia, ja tez bym padla i teraz kto ma placic za blad
dzisiaj mezowy wrocil juz za przytulanki sie wzielismy ale nam Lilcia przerwala wieczorna kolacyjke sobie zazyczyla jak A. wrocil to tak sie wysciskalismy niby to tylko 3 dni, ale w sumie nigdy tak dlugo nie bylismy z dala od siebie i zaraz mnie wzial na rece i wygladalismy jak para mlodych zakochanych
[ Dodano: 2010-06-10, 23:59 ] Alkasbir, hmmm co Ci tak ta lopatka dokucza? uderzylas sie?? bylas u lekarza??
hej laski
jakoś nie umiem sobie znaleźc czasu na forum, mialam tyle do nadrobienia z praniem i prasowaniem... a do tego taki upał ze mały cały czas przy cycku wisi . bede miala sobote wolną bo Karolka jedzie do babci w piątek wieczorem wiec na pewno tu do Was bede zagladac.
jutro juz moj Sebastian wraca do pracy wiec zostaje z dzieciaczkami sama.
musze Was nsdrobic z czytaniem bo nie orientuje sie w tematyce i nawet nie mam siły dzisiaj sie wgłebiac w lekturę bo już padam na pyszczek
jak wpadne tu do Was to powklejam fotki
a teraz przesyłam buziaki i mówie dobranoc
:ico_buziaczki_big: