ja mogłam pic jeszcze w ten sam dzien, najpierw kilka godzin po cc po malutkich łyczkach po prostu zwilżanie ust, a pozniej juz po malutku przez rurke saczyłam po łyczku wode, na drugi dzien juz piłam ile wlazło...nic niemożna pić połtora dnia
przy pierwszej cc na nastepny dzien po cc rano dostalam czopka i w nagrode za kupke dostalam sucharki, a przy tej cc rzeczywiscie przegłodzili mnie przez dwa dni, w drugiej dobie dostałam czopka i po czopku tez sucharki... ale jeszcze wieczorem kazałam mężowi przyniesc mi biszkopty i tez pojadlam sobie ich troche, a co ... - oczywiście połozne nic nie wiedzialy o moim podjadaniu... i zyjemasakra jeśc 2 albo wiecej
a to mnie zdziwiłyście ja rodziłam w zwykłym publicznym szpitalu i miałam cesarkę w trybie pilnym w sobotę o 22, a dziecko dostałam już godzinę po tym jak przywieźli mnie na salę poporodową czyli jakieś dwie godziny po cesarce a położna pomogła mi młodego przystawić do piersi, bo ja nie mogłam podnosić głowy (miałam znieczulenie zewnątrzoponowe) pić mogłam od razu, tylko bardzo małymi łyczkami, po jakiś 14 godzinach wyjęli mi cewnik i mogłam chodzić, dostałam też sucharkiJA wstawałam parę godzin po. nic niemożna pić połtora dnia masakra jeśc 2 albo wiecej . Ja byłam w rzeźni moze w cywilizowanych warunkach jest lepiej ;)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość