no ale ważne,że jest dobrze,u ciebie tez na pewno
 no ale ważne,że jest dobrze,u ciebie tez na pewno  

Tzn. kilka dni mielismi slicznie, i sloneczko i cieplutko. A dzisiaj wstalam z super energia bo sloneczko za oknem, wystroilam na letnio Viki do przedszkola a tu teraz jakies chmury nadeszly i ciemno
 Tzn. kilka dni mielismi slicznie, i sloneczko i cieplutko. A dzisiaj wstalam z super energia bo sloneczko za oknem, wystroilam na letnio Viki do przedszkola a tu teraz jakies chmury nadeszly i ciemno   i sloneczka nie ma
 i sloneczka nie ma   i mnie nic sie nie chce
 i mnie nic sie nie chce  

Na pewno brzuszku jest tylko jeden mieszkaniec
 Na pewno brzuszku jest tylko jeden mieszkaniec   
  Z Viki bylam plasciutka az do 5 miesiaca...
 Z Viki bylam plasciutka az do 5 miesiaca...  Gratuluje
 Gratuluje   i wspolczuje problemow z lekarzem... Ja mieszkam w UK i to moja druga ciaza tutaj i jakkolwiek wiem, ze sluzba zdrowia jest tu troche zeswirowana to wole rodzic tutaj niz w PL. No i mam to szczescie ze trafiam na super polozne ktore naprawde angazuja sie w swoja prace.
 i wspolczuje problemow z lekarzem... Ja mieszkam w UK i to moja druga ciaza tutaj i jakkolwiek wiem, ze sluzba zdrowia jest tu troche zeswirowana to wole rodzic tutaj niz w PL. No i mam to szczescie ze trafiam na super polozne ktore naprawde angazuja sie w swoja prace.  Wtedy moglybysmy wspolnie z Toba odliczac dni...
 Wtedy moglybysmy wspolnie z Toba odliczac dni... 

podeslij mi troszke waszego sloneczka
 podeslij mi troszke waszego sloneczka   
   Ja tez czuje mojego szkraba i identycznie mi czasem uwypukla jedna strone brzuszka
 Ja tez czuje mojego szkraba i identycznie mi czasem uwypukla jedna strone brzuszka   Wspaniale uczucie
 Wspaniale uczucie   
  Czy ja moglabym tylko slicznie prosic o zmiane terminu na 2 grudnia
 Czy ja moglabym tylko slicznie prosic o zmiane terminu na 2 grudnia  

najwyżej wrócę do Wilczaka (braciszka aktora). świetny z niego lekarz chociaż ciąże jednak wolałabym prowadzić u kogoś innego i stąd moje poszukiwanie
  najwyżej wrócę do Wilczaka (braciszka aktora). świetny z niego lekarz chociaż ciąże jednak wolałabym prowadzić u kogoś innego i stąd moje poszukiwanie  

fotelik już mam bo jak nas rodzinka odwiedzała z dzieciakami w Irlandii to kupiliśmy
  fotelik już mam bo jak nas rodzinka odwiedzała z dzieciakami w Irlandii to kupiliśmy   no ale wiadomo najpierw nosidełko - to trzeba kupić. już bym sobie wózki pooglądała
  no ale wiadomo najpierw nosidełko - to trzeba kupić. już bym sobie wózki pooglądała   ale na zakupy to się wybieram do Irlandii bo mężulek tam jeszcze przez wakacje w firmie trochę zostanie i nadal tam właściwie mamy całe mieszkanie zawalone naszymi gratami i kiedyś będzie trzeba to spakować. a tam ciuszki, kocyki, pieluchy i wszystkie inne duperele do maluszków są dużo tańsze niż w Polsce. tych zakupów to ja już się nie mogę doczekać hehe wcześniej jak tam byłam to nie kupowałam, żeby przez pierwsze 3 miesiące nic nie zapeszać
  ale na zakupy to się wybieram do Irlandii bo mężulek tam jeszcze przez wakacje w firmie trochę zostanie i nadal tam właściwie mamy całe mieszkanie zawalone naszymi gratami i kiedyś będzie trzeba to spakować. a tam ciuszki, kocyki, pieluchy i wszystkie inne duperele do maluszków są dużo tańsze niż w Polsce. tych zakupów to ja już się nie mogę doczekać hehe wcześniej jak tam byłam to nie kupowałam, żeby przez pierwsze 3 miesiące nic nie zapeszać  
  oczywiście uwielbiam upalne dni, ale teraz jakoś wyjątkowo mnie to męczy
  oczywiście uwielbiam upalne dni, ale teraz jakoś wyjątkowo mnie to męczy  

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość