Witam
już dawno takiego ruchu na forum nie było
dzisiejsza noc zdecydowanie lepsza Jasio obudził sie o 2.20 potem o 5.30 i potem o 7.00 poleżeliśmy w trójkę do 9.00
, z pokarmem zdecydowanie lepiej nie zauważyłam żeby mały się denerwował przy piciu
, teraz smacznie śpi, mam nadzieje ze kryzys zażegnany ale to nigdy nie wiadomo
MamciaKochana, Lilcia jest bardzo ładna a jakie włoski ma długie, przesłodko w tej sukienusi wygląda
co do chusty co ci moge poradzić hmm... jeżeli w chuście elastycznej jest ciepło spowodowane jest to sposobem wiązania ponieważ chusta ta wymaga naciągnięcia na dziecko 3 warstw materiału- alternatywom była by chusta tkana ponieważ wystarczy jedna warstwa którą otulone jest dziecko po zatym chusty te bywają z domieszką lnu albo bambusa a włókna te bardziej przepuszczają powietrze jak bawłna wiec automatycznie chusty są chłodniejsze. Co do chust elastycznych być może że sa firmy które produkują cieńsze egzemplarze ale ja niestety nie znam wszystkich chust a te co mi sa znane grubością nie różnią się zabardzo pozatym chusta musi mieć też określone parametry żeby była bezpieczna wiec no niewiem
gozdzik, napisze ci na naszej -klasie ok
[ Dodano: 2010-06-18, 14:20 ]
zapomniałam wam napisać ze dzisiaj miała sen że spotkałyśmy sie wszystkie w realu i to na zorganizowanym wyjeździe. Było bardzo fajnie i miałam wrażenie jak znała bym was wszystkie od dawna
Pozdrawiam