Ostatnio zauważyłam, że dlugo spię i szybko się męcze

Widzę, że dziewczyny juz przygotowane do porodowki. Ja jeszcze nie

A synus ostatni leniwy sie zrobił

Sylwia trzymam jutro kciuki!!!
Ja mam to samo, szczerze to już powoli mam nadzieję że te dwa miesiące szybko zlecą i juz będzie po wszystkim. Tylko potem człowiek cieszy sie dzidzią, ale za to ma nie przespane noce, już nie wiem co lepsze.Ostatnio zauważyłam, że dlugo spię i szybko się męcze
a ja wszystko przeczytałam, tylko juz nie pamiętamNiewiem co u Was, bo nie doczytałam
u mnie to samo. Straszliwie bolą mnie plecy, dolna częsc. to chyba od spania na wznak, próbję tylko na bokach, ale cieżko tak się co i rusz przekręcacSpać mi się chce, od kilku dni się nie wysypiam nie mogę spac w nocy potyem w dzień gorzej się czuje
tylko i ażtylko jeszcze dwa miesiące przezyc
Madzens, ja tez jeszcze w proszkudziewczyny juz przygotowane do porodowki. Ja jeszcze nie
ja ostatnio tez tak mam, wczoraj wzięlam nospę. poza tym maluch czasem układa się tak wysoko,ze utrudnia mi oddychanieWczoraj trochę brzuszek mi się stawiał,
Też mam ten problem i właśnie nadeszła godzina w której już padamSpać mi się chce, od kilku dni się nie wysypiam nie mogę spac w nocy potyem w dzień gorzej się czuje ..
ależ Ci tego kochana zazdroszczęNo i prawie za kazdym razem zaliczam popołudniową drzemkę z bianką
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość