ja tez, albo tego,ze nie dam rady z dwójką dzieciakówBoję się też tej depresji poporodowej

Ja tez obżarłam się truskwakami, mąż kupił, chyba to pierwsze, które w smaku przypominją prawdziwe truskawki i nie sa takie wodniste

hihi nie mam juz wyborujesli potrzebujesz snu i masz mozliwość to śpij kochana na zdrów
a jakie to uczucie??? Bo mnie mały ostatnio po wątrobie kopie albo jak sie najedzona to strasznie mnie wypycha, aż nie mogę siedzieć.mi brzuch dzisiaj się troche mniej stawiał ...może będzie juz lepiej...nie przyjemne to uczucie
hmm, to stawianie się brzucha to napinanie (czyli skurcz), ja pare tygodni tego nie miałam, a tu znowua jakie to uczucie???
hehe, ja tez na to liczępodobno 2 porod jest lepszy mniej boi i szybciej wszystko idzie.
to rzeczywiście powazna sprawa. ja byłam ogólnie przygnębiona i czuła się niepotrzebnaja też przechodziła baby blues kktóry potem mi się przerodził w powazniejszą deprechę, brałam proszki antydepresyjne
z tymi "resztkami" po biance to u mnie tez coś koło tegoJuz na plusie jestem 22 kila
cos na forum 3miasta dziewczyny pisały,ze to w tej hali, gdzieś na dola, chyba sklep ciao mamadala mi znac ze na Gdyni jakis sie likwiduje i sa znizki do 70%
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość