Dziewczyny co do spania w ciągu dnia - to ja codziennie ide spać na drzemke z Mają

a u mnie \wik mial chwile slabosci do kwiatów a teraz to tak jakby one nie istnialy - a stawiac tez nie mam gdzie , planuje taki kwietnik kupic od ziemi do sufitu ale teraz to juz serio na ten cel szybko kasy nie bede miecna podłodze przy Maji nie postawie (pomijam juz że i tak by nie było gdzie).
oj masz dobrze :)moja pomocnica kochana).
no coś Ty!!!ja od wczoraj w jakąs depresje wpadam bo sie w spodnie nie dopinam i powiedzialam mezowi ze z domu do konca ciazy nie wyjde i jeszcze mnie kregoslup zaczyna bolec
ja ostatnio kupiłam taką poduszke dla dziewczynek i siebie (będziemy sobie pożyczaćplanuje taka poduszke banana kupic do spania
oj wiem wiem, ale kurcze mnie to strach ogarnia zeby czasem nie przytyc tyle co z Wikuniem bo to byla przesada a ile mnie kosztowalo wrócenie do formy :) a jeszcze te cellulitis mi wyszloBrzuszki rosną i tym sie trzeba sieszyć
Maje strasznie rozłożyłoMa mega katar, kaszle i od wczoraj ma temperature z czego w nocy była najwyższa i nie zbijała sie nawet specjalnie lekarstwami
http://www.allegro.pl/item1084352117_po ... _lodz.htmlejustysia jakiego banana?
nie martw się!!! Ja tez dużo przytyłam z obiema dziewczynkami, więc to rozumiem, ale zobaczysz tym razem jak szybko do formy wrócimy latając za 2 małych dzieciaczkówoj wiem wiem, ale kurcze mnie to strach ogarnia zeby czasem nie przytyc tyle co z Wikuniem bo to byla przesada a ile mnie kosztowalo wrócenie do formy :) a jeszcze te cellulitis mi wyszlo
ja mam tak samomam wyrzuty sumienia ze za duzo siedze a za malo sie ruszam a cos lenia podlapalam ostatnio :) znaczy lenia - o tyle ile Wik mi pozwala
taki banan jest super - zwłaszcza jak później masz duży brzuszek i nawet niewygodnie na boku sie leży to pomiędzy nogi jak włożysz to od razu wygodniejdziewczyny i ten banan sie przydaje...nie wiedzialam ze cos jest takiego...
powiem ci sczerze ze mi w 1 ciazy bardz tego prakowalo - spalam z 5 poduszkami - 2 miedzy nogami jedna pod brzuchem 1 za plecami i 1 pod glowe :) i bylo strasznie to mecące ale tak sie zbieralam ze potem stwierdzilam ze juz za póżno na kupno a to masz 1 walek i idzie miedzy nogami pod brzuch i pod glowedziewczyny i ten banan sie przydaje...nie wiedzialam ze cos jest takiego...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość