ja od wczoraj w jakąs depresje wpadam bo sie w spodnie nie dopinam i powiedzialam mezowi ze z domu do konca ciazy nie wyjde i jeszcze mnie kregoslup zaczyna bolec
no coś Ty!!!
Przecież normalne że sie nie mieścisz w spodnie - i tak podziwiam jak wchodziłaś jeszcze w swoje z przed ciąży
Brzuszki rosną i tym sie trzeba sieszyć
planuje taka poduszke banana kupic do spania
ja ostatnio kupiłam taką poduszke dla dziewczynek i siebie (będziemy sobie pożyczać
). W Ikei jest taki chipcio w kształcie wałka
Fajny bo dla dziewczynek maskotka a mi sie przyda do spania
Maje strasznie rozłożyło
Ma mega katar, kaszle i od wczoraj ma temperature z czego w nocy była najwyższa i nie zbijała sie nawet specjalnie lekarstwami
Marudka jest na maxa, cały czas sie pokłada i wogóle jest bidulka moja
Całe szczęście pije wode i jedyne co je to owocki wyciskane, ale dobre i to. Wiedziałam że coś sie jej zaczyna bo od 2 dni nie miała apetytu (to uniej nienormalne nawet przy ząbkowaniu!), wczoraj już sie pokładała ciągle w dzień i miała podwyższoną temp. Mam nadzieje że to jednak tylko przeziębienie połączone z ząbkowaniem i przejdzie za 2-3 dni, a nic innego sie z tego nie wykluje
Póki co nie ma innych objawów. Madzia tez ma katar, ale jej nic nie jest poza tym, choć dziś 2 dzień do szkoły nie poszła bo nawet niemam jak jej rano zaprowadzic bo Maja z gorączką i rano jest nieprzytomna, a K na 7 do pracy może jutro na ostatni dzień szkoły jakoś sie rano dowleczemy bo kurcze musze jeszcze książki jej odebrac na wakacje no i panie pożegnać - zwłaszcza że na wcześniejsza emeryture odchodzi...