Dziewczyny piszecie że w kolejnej ciazy czas szybko leci, a mi też szybko leci, nawet po mimo tego że cały czas na zwolnieniu lekarskim i nie opiekuję sie jeszcze żadnym szkrabem.
szczęściara!!!
Mi z Madzią się straaaaaaasznie ciągneło, no bo 1 ciąża, siedziałam w domu i sie nudziłam maksymalnie, a znów z Mają tez siedziałam w domu od poczatku a Madzia była już w szkole więc sie tez nudziłam strasznie i sie ciągneło potwornie! Teraz za to przy Maji leci czas jak oszalały
Wczoraj byłam w lesie i nazbierałam 3 litry jagód a dzisiaj bede piekłą bułeczki z jagodami.
zazdroszcze!!!! Uwielbiam!!!! Począstowałabyś nas???
U nas nie ma tu jagód
Są tylko borówki amerykańskie
Oglądał ktoś?
ja nie mam PL TV
Dzisiaj wybieram się na wizytę do endokrynologa, żeby skontrolowac swoja tarczyce i sprawdzić czy w ciazy za bardzo mi nie szaleje.
trzymam kciuki
i tak jakbym 1 kopniecie czula - moze tak puźno czuje ze faktycznie kopie już mni
napewno!!! Teraz spokoju już nie będziesz miała od kopniaczków
mi sie dzieciaczki zawsze raczej ruszały niż kopały, ale za to tak teraz maleństwo sie wierci że gołym okiem widać jak leże
ok teraz ide na śniadanie :)
a ja coś nie mam apetytu
Zrobiłam wczoraj wieczorem sałatke ze świerzyw warzyw z fetą, ale nawet nie spróbowałam
teraz próbuje ją w siebie wmusic bo znów jak nie zjem czegoś będzie mi niedobrze
Maja dziś troche lepiej, ale dalej mega katar i kaszel ją męczy z tym że juz tak nie gorączkuje i noc w miare przespała
Żeby wybrać się z nia do szkoły z Madzią to ją ubierałam na śpiąco, nawet porzewijałam i dopiero sie obudziła jak do wózka ją wkładałam
No i musze sie pochwalić że dzis Madzia kończy 2 klase i będe mieć już 3 klasistke
Szkoda tylko że oni nie mają tutaj takiego uroczystego zakończenia i poczatku roku szkolnego
Dzis kończy ostatni dzień szkoły o 12:00 i miały dzieci sobie dziś przynieśc gry do szkoły
[ Dodano: 2010-07-01, 10:32 ]
kolo 12 jade z sarka i sisterka moja nad jeziorko bo wdomu na leb idzie dostac:) do pozniej
zazdroszcze!!!!
Baw się dobrze!!!
U nas dzis pada a chciałam pranie zrobić