na pewnoowszem, ale ja mysle, ze nk i tak ma dostep do wszystkich
tu nie chodzi o to kto moze ogladac a o wykorzystywanie ich
ja usunelam zdjecia
mnie podobnie, mam wielu znajomych ze szkoły,studiów,którzy sa za granicą i kontakt mam z nimi wyłącznie przez nkmi szkoda zlikwidować konto, bo mam kontakt z wieloma znajomymi
zrobiłam tak samoPrzerażające, a ja głupia zaakceptowałam bez czytania
że to niezgodne z prawem.
Moje wątpliwości budzi fakt, że chcą mieć prawo wykorzystywania obecnych i wszystkich przyszłych publikacji - to trochę zbyt ogólnie i szeroko określony zakres.to jest zgodne z prawem bo kazda z nas akceptujac regulamin wyraziła na to zgode
Dobre, dobre - faktycznie full opcję sobie zrobiliART. 6PRAWA AUTORSKIE
Użytkownik poprzez umieszczenie Danych, w szczególności wizerunku, materiałów lub wypowiedzi na Koncie własnym lub innego Użytkownika udziela NK niewyłącznej licencji na wykorzystywanie, utrwalania w pamięci komputera, zmienianie, usuwanie, uzupełnianie, wykonywanie publiczne, wyświetlanie publiczne, zwielokrotnianie i rozpowszechnianie (w szczególności w Internecie) tych Danych.
wiec chyba trzeba bedzie sie z nimi pozegnac...
[ Dodano: 2010-07-01, 20:28 ]Dobre, dobre - faktycznie full opcję sobie zrobiliART. 6PRAWA AUTORSKIE
Użytkownik poprzez umieszczenie Danych, w szczególności wizerunku, materiałów lub wypowiedzi na Koncie własnym lub innego Użytkownika udziela NK niewyłącznej licencji na wykorzystywanie, utrwalania w pamięci komputera, zmienianie, usuwanie, uzupełnianie, wykonywanie publiczne, wyświetlanie publiczne, zwielokrotnianie i rozpowszechnianie (w szczególności w Internecie) tych Danych.
Użytkownicy przeglądający to forum: marccik i 1 gość