ja nie urodziłam w parku i nie uwazam tego za czyjakolwiek zasługeA JA NA SZCZESCIE WLASNIE DZIEKI MOJEMU MEZOWI TAK NIE URODZILAM.
Mądry człowiek wszystko potrafi pogodzićbo mam lepsze rzeczy do zrobienia w zyciu, to jest zlodziej czasu
Dokładnie tak - laurunia20, potrafisz wydawać ostre sądy a sama się obrażasz to krytykę wobec siebie.Nie osądzaj jak sam nie chcesz być sądzony
Znaczy że mamy dbać o to żeby forum było przyjaznym miejscem dla wszystkich i nie wolno nikogo obrażać - można się z kimś nie zgadzać ale trzeba to przekazać w cywilizowany sposób.co znaczy wywazone?
JA BYM NA TWOIM MIESJCU ZASTANOWILABYM SIE DWA RAZY ZANIM BYM OBRAZILA KOGOS TAK, BO MOZESZ TO ZROBIC I W ZYCIU PRAWDZIWYM I WTEDY.... MALE WYPADKI MOGA SIE ZDARZYC, YOU KNOW WHAT I MEAN?
NO, TEGO SIE NIE SPODZIEWALAM, ROZDWOJENIE JAZNI.... TO PO PROSTUO WIELE ZA DUZO
PO DRUGIE, APROPO OBECNOSCI MEZA, W PRZYPADKU MALGORZATKI BYLAM PO PROSTU OBURZONA TYM, JAK SIE ZACHOWALY TAMTE POLOZNE, BO JAKBY ON BYL, TO NIE BYLOBY MOWI O ODBIERANIU PORODU SAMEMU... ALE... MOZE TAK JEST W POLSCE, MOZE TU RZECZYWISCIE KOBIETY RODZA W PARKU.. A JA NA SZCZESCIE WLASNIE DZIEKI MOJEMU MEZOWI TAK NIE URODZILAM.
NO I TYM ZAKONCZE, BO RZECZYWISCIE NIE TYLKO NA SIERPNIOWKI NIE BEDE ZAGLADAC, TU TEZ, ALBO... NIGDZIE, BO NIE WARTO... OGROMNA STRATA CZASU, LEPIEJ SWOIM DZIECKIEM LEPIEJ SIE ZAJAC I WZIAC SIE ZA ROBIENIE KOLEJNYCH ORAZ PRACOWAC DALEJ, BO OSTATNIO DUZO MAM
Znaczy że mamy dbać o to żeby forum było przyjaznym miejscem dla wszystkich i nie wolno nikogo obrażać - można się z kimś nie zgadzać ale trzeba to przekazać w cywilizowany sposób.
Przykro mi Małgorzatka, że twój wątek tak odbiegł od tematu
bardzo proszę o nie odbieganie od tematu założonego przez Małgorzatka
Jeśli możesz to odpowiedz na moje pytanie ( PW)dlaczego tak sądzisz, chętnie podyskutuję ale nie tu bo to nie ten temat.
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość