Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lip 2010, 22:17

fajna sprawa nie? zawsze miło jak coś dadzą...mi się to podoba
tym bardziej, że ja hippa lubię, młodemu też smakuje!

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

06 lip 2010, 22:30

zborra, no ankiety wypełniałam ale póki co dostaję tylko co miesiąc gazetę "Twój Maluszek". Żadnych łyżeczek itp nie mam :-)
Strasznie szybko Wam to mleczko schodzi :ico_szoking: Zbankrutować można! Ja mam opakowanie 400g na ok 3 tygodnie, ale średnio raz dziennie je podaję, jak muszę ją dopchać lub na wyjazdy.

riterka, ja też wniosek wysłałam i łącznie z zaległym urlopem i tym wakacyjnym mam wolne tak jak Ty do końca sierpnia :ico_noniewiem: No a od września wracam do pracy... muszę! Kredyt sam się spłacać nie będzie (a szkoda :ico_noniewiem: ).
ale np za huggisy , które wszędzie kosztują od 50zł wzwyż, tam zapłaciłam 34zł! jak za biedronkowe, a jakość lepsza jednak
A no masz racje, też raz kupiłam bo były tańsze:)
Teraz już dobry miesiąc pamperów nie kupowałam bo koleżanka jak się Jolka urodziła podarowała nam paczkę "3" a teraz jak mała miała imieninki to wpadł na kawę mój tata i brachol, każdy z paczką pieluch :ico_brawa_01:
A wy nadal "3" używacie czy już wskoczyliście na "4"?

karmelka, :ico_brawa_01: za postępy Synka!!! Może ja tez musiałabym małą porehabilitować bo leń obracać się nie chce :ico_zly:

Uch...ale się rozpisałam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lip 2010, 23:27

Qanchita, no, u nas sztuczne mleko idzie non stop, teraz nawet musialam dać, bo cycał cycał i nic.... :ico_placzek: trudno
300g na max 3dni, masakra! a i tak tanie w miarę kupuję, bo 12.50za opakowanie...
A no masz racje, też raz kupiłam bo były tańsze:)
teraz są huggisy tnaie w kauflandzie, dziś widziałam.
także chyba sobie kupię już na zapas...
wiesz co, no da-da i kauflandowe miałam 3, bo 4za duże
pampersy mamy 4, bo są ok
huggisy jeszce 3...ale powoli się robią małe
Młody na łazienkowej wadze waży 7100! czyli pół kilo w dobre 2tyg!!! :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Qanchita

06 lip 2010, 23:45

Młody na łazienkowej wadze waży 7100! czyli pół kilo w dobre 2tyg!!! :ico_szoking:
No to ładnie:) Ciekawa jestem ile moja w tym tygodniu przybrała :ico_noniewiem:

Kolorowych snów i przespanych nocy :ico_sorki:

PS. A jagodka i eve?? Jakieś wakacje?? Ząbkują?? Meldować mi się!

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lip 2010, 07:29

no witam!!!

przyszlam sie pochwalic ze te pieniadze z ubezpieczenia mi wyplaca postraszylam ich sadem pracy i sie udalo:)

Wczoraj bylam z mala na szczepieniu jestem z niej dumna bo w ogole nie plakala no i wazy 7300 wiec jest juz co dzwigac:)

kupilam sobiie steper i czekam az przyjdzie zaczynam sie odchudzac bo nogi mam takie grube ze szok

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lip 2010, 08:16

witam, komu :ico_kawa:
zborra, jakie mleko mu dajesz? ja kupuję bebiko w biedronce 10,40 czy jakoś tak co do pieluch to u nas heppy i dada i obie wersje w rozmiarze 3
świetna waga u Tomcia, no i Zuzia też ślicznie przybiera :ico_brawa_01:
Qanchita, no masakra z tym powrotem do pracy, my zaczynamy dobudówkę i też kasa potrzebna ehhhh ale mi się marzy choć do roku Lenki w domciu posiedzieć :ico_sorki: sama nie wiem :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Qanchita

07 lip 2010, 09:24

Dzień dobry

riterka, to ja może tę :ico_kawa: poproszę, bo wczoraj posiedziałam dłużej i już czuję skutki :ico_puknij:
No właśnie... ten rok to by było tak optymalnie. A teraz taka kruszynka, aż serce mi ściska jak pomyślę. Ale z drugiej strony do pracy też wracać mi się chce no i wiem że muszę. A niania znajoma więc krzywda się dzidzi nie stanie :ico_sorki:

wisnia3006, Zuzka ponad miesiąc młodsza od Joli a ponad kg więcej :ico_szoking: Moja to jakaś waga extra-piórkowa musi być :ico_oczko: No i brawa za odwagę :ico_brawa_01:

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2010, 18:15

dziękuję za komplementy :-)
co do mleka to nam ten Bebilon pepti na długo starcza,bo tylko okazjonalnie dostaje,jak mnie nie ma w domu,więc drogo nas to nie wychodzi.
Dostałam ostatnio z Hippa paczuszkę,jakieś ulotki,próbka kremiku,kupony rabatowe,łyzeczka,deserek i kupon żeby drugą odebrać w Rossmanie.Tam był soczek i obiadek,łyżeczka.Wczoraj przyszła paczuszka z Bobovity-ulotki,książeczka o żywieniu,mus owocowy,próbka kaszki i mleczka.
Ale dzieciaki rosną :ico_szoking:
USG bioderek ok,kontrola pod koniec sierpnia :-)

[ Dodano: 2010-07-07, 18:16 ]
ale mnie dziś łepetyna boli :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Qanchita

07 lip 2010, 20:58

To Wy wszystkie prezenty dostajecie z hippa ??? Hmm... a my nic jeszcze nie dostałyśmy.

Moja mała gnida pogryzła mi dziś piersi i mało co piła :ico_zly: Chyba znów jej się o zębach przypomniało. Teraz cisza... chyba wreszcie zasnęła.

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2010, 21:25

To Wy wszystkie prezenty dostajecie z hippa ??? Hmm... a my nic jeszcze nie dostałyśmy
może dostaniecie ciut później

[ Dodano: 2010-07-07, 21:27 ]
bodziak własnej roboty,tzn.napis :-) zakupiłam farby do tkanin i bedę tworzyła.Szkoda,że talentu plastycznego nie mam bo bym coś namalowała fajnego

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”