witajcie dziewczyny
ja już po nadmorskich wojażach
. Było fantastycznie. Pogoda super. Zaliczyłam jeden wschód słonca i wszystkie zachody przez te pare dni pobytu. Wrazenie niesamowite-szczególnie o wschodzie jak słoneczko sie budziło
. najgorsza dla mnie była podróz bo od nas jedzie sie ok. 8 godzin, a z powrotem to wracaliśmy nawet 12 bo jechaliśmy w dzień i czesto robiliśmy przystanki, no i był większy ruch. Ale musze przyznać ze dużo trudniej pływa sie w morzu niz w jeziorze bo są wieksze fale.
karolina-ch dobrze że z dzidzia wszsytko Ok
ania-84 dobrze, że ciaża rozwija sie prawidłowo. Musisz na siebie uważac i się za mocno nie forsować. Zyczę udanego wyjazdu nad morze. Trafiliście z pogoda rewelacyjnie.
ejustysia mam nadzieje że pojechaliście nad morze. My wczoraj jechaliśmy przez Toruń i tak cię troszkę wspominałam.
my bylismy od piatku na dzialce, bo kazdy mowil by uciekac z miasta bo to najgoretszy weekend tego lata bedzie i rzeczywiscie upal nie do zniesienia
bardzo dobry pomysł. Po co siedzieć w miescie jak mozna odpocząć gdzieś indziej na łonie natury.
Dzisiaj też zapowiada sie goracy dzień. Jak słońce pójdzie na druga stronę domu to rozkładam lezaczek na tarasie i mocże nóżki.