hej
dostalam dzisiaj wiadomosc
Drogi Użytkowniku,
Informujemy Cię o zmianie Regulaminu Serwisu nk.pl, która nastąpiła 22 czerwca 2010r.
Jego ujednolicona treść dostępna jest pod adresem nk.pl/regulamin
i zaraz zabieram sie do czytania pkt. 6
[ Dodano: 2010-07-03, 07:32 ]
widze, ze ladnie to zmienili... mam nadzieje, ze to nie przykrywka dla tego co bylo wczesniej
ART. 4 pkt. 10
d. wyrażam zgodę na przetwarzanie moich Danych Osobowych przez NK, przekazanych pierwotnie w formularzu rejestracyjnym oraz ewentualnie następnie zmienionych w trakcie korzystania z Serwisu, w celu prawidłowego świadczenia Usług określonych w Regulaminie Serwisu, jak również w celach operacyjnych i statystycznych związanych z prowadzeniem Serwisu;
e. zezwalam na wykorzystywanie mojego wizerunku umieszczonego w Serwisie w celu świadczenia przez NK Usług i dostarczania funkcjonalności Serwisu, jak również oświadczam, iż Osoby, których wizerunek umieściłem w Serwisie udzieliły takiego zezwolenia;
No i wreszcie ART. 6 PRAWA AUTORSKIE
Użytkownik poprzez umieszczenie Danych, w szczególności wizerunku, materiałów lub wypowiedzi na Koncie własnym lub innego Użytkownika udziela NK niewyłącznej licencji na wykorzystywanie, utrwalania w pamięci komputera, zmienianie, usuwanie, uzupełnianie, wykonywanie publiczne, wyświetlanie publiczne, zwielokrotnianie i rozpowszechnianie (w szczególności w Internecie) tych Danych.
Czyli nic sie nie zmienilo
a juz myslalam, ze zmadrzeli